Nokia har seks nye

Trump kalder sig nu 45

(Foto: Gage Skidmore / Wikimedia

Selvom ordet “trump” jo oprindeligt betyder en sejr eller et godt kort i kortspil, er navnet blevet noget slidt og har fået en negativ klang hos mange efter den seneste amerikanske valgkamp.

Måske er det årsagen til, at USA’s kontroversielle ex-præsident nu har travlt med at fjerne sit efternavn fra sine nye marketing-aktiviteter.

Det ses tydeligst på internet, hvor en hel stribe Trump hjemmesider fremover kun hedder noget med et tal. 45 for at være præcis, hvilket henviser til, at Donald Trump var USA’s 45. præsident.

Trumps officielle hjemmeside hedder f.eks. nu 45Office.com. Tilsvarende skal man nu søge hans penge-indsamlings-webside under betegnelsen SaveAmerica45.com.

Selv præsidentens gamle tweets kan nu genfindes på Twitter, selvom Trump selv er bandlyst fra det sociale medie. Hans mange indlæg skal man nu søge efter med @WhiteHouse45.

Det smarte i Trumps nye marketing-trick er, at ingen kan opponere imod det. Rent historisk er det jo fakta, at han var amerikanernes 45. præsident.

Gør Trump og hans folk tingene dygtigt, kan det være, at tallet ”45” kan udvikle sig til at blive et globalt brand.

Til gengæld er der blevet lidt stille omkring Donald Trumps planer for at åbne et eget socialt medie som konkurrence til Twitter og Facebook. Måske det også bare var en af ex-præsidentens mange vilde ideer….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia har seks nye