Lyden er påske-rigtig

OnePlus laver måne-regnbue

(Foto: OnePlus)

OnePlus har i øjeblikket meget travlt med at markere sig som topklasse i foto på smartphones.

Det er et område, hvor OnePlus føler sig (ufortjent) undervurderet, mens anmeldere typisk har fremhævet telefoneres glimragende skærme og gode pris/kvalitet forhold.

Via en alliance med den svenske kamera-legende Hasselblad håber den succesrige kinesiske mobil-fabrikant at blive sendt helt op i top-of-the pops kategorien, når det gælder foto.

At kameraerne på de nye OnePlus 9 telefoner er noget helt særligt, blev understreget, da OnePlus skabte noget helt særligt i London natten til fredag.

Da lykkedes det en OnePlus 9 Pro mobil at tage et billede af det meget sjældne natur-fænomen, der kaldes en måne-regnbue.

(Foto: OnePlus)

Den slags har hidtil været næsten umuligt at forevige på en smartphone, mens dygtige fotografer naturligvis kan gøre det med dyrt og professionelt fotogrej.

En måne-regnbue er en natlig version af den velkendte regnbue. Her er det blot lys fra månen og ikke solen, der skaber den optiske hallucination med flotte farver. Naturfænomenet ses normalt mest ved fuldmåne.

I OnePlus’ tilfælde var måne-regnbuen kunstig. Den blev ”bygget” på 12 timer ved hjælp af 60 tons miljø-venligt cirkulationsvand i timen.

Regnbuen kom til syne via lys fra kraftige lysprojektører på 20.000 lumens og overraskede nok mangen londoner, der var ude at gå en tur om natten langs Themsen og med udsigt til den berømte Tower Bridge.

De nye OnePlus 9 og 9 Pro telefoner kommer med kameraer, hvor berømte svenske Hasselblad har hjulpet med til at skabe helt nye foto-muligheder. (Foto: OnePlus)

Måne-regnbuen er samtidig startskuddet for OnePlus’ nye #TrueColors kampagne. Den skal  sætte fokus på mere autenticitet og naturlighed i vores billeder – taget på en mobiltelefon.

”Med #TrueColors vil vi gerne hylde de ”ægte” billeder. Dem, der ikke har været igennem en masse filtre, men som faktisk gengiver virkeligheden, som den er, skriver OnePlus.

Sammen med den kendte Hasselblad fotograf Julius Hirtzberger fra Østrig vil OnePlus inden længe åbne for en fotokonkurrence, hvor alle kan deltage med deres ”ægte” og naturlige billeder.

OnePlus netop lancerede 9 og 9 Pro telefoner indeholder første trin af en lovende alliance med Hasselblad, hvis boks-formede kameraer er legendariske. De var bl.a. med, da det første menneske besøgte månen i 1969.

OnePlus 9-serien rummer bl.a. ”Hasselblad Camera for Mobile” software, der bygger på den nye farvestandard ”Natural Color Calibration with Hasselblad”.

(Foto: OnePlus)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyden er påske-rigtig