5G til under 2.000

Lav iPad om til iMac

(Foto: Kensington)

Apple meddelte forleden, at man ville lade flere modeller af de karakteristiske iMacs udgå. Salget af stationære Apple computere har været faldende længe. Mac-folket foretrækker at købe bærbare Macbooks.

Hvis man nu hører til dem, der elsker Apples alt-i-en design, er der kommet en smart løsning fra tilbehørs-fabrikanten Kensington.

Nyheden forvandler en iPad tablet til noget, der til forveksling ligner en iMac. Skærmen er meget mindre, men designet er godt nok.

Kensingtons StudioDock iPad Docking Station anbringer ikke kun en iPad i lodret øjenhøjde, som om man sad med en iMac. Dokken indeholder også en række smarte features, som iMac savner.

Man kan f.eks. frit dreje iPad skærmen mellem ”portrait” og ”landscape”.

(Foto: Kensington)

Desuden disker Kensington op med en hel stribe stik og porte til f.eks læsning af SD kort, tre USB-A stik, en klassiske hovedtelefon forbindelse på 3,5 mm, en Gigabit Ethernet stik og en enkelt USB-C port, der kan bruges til opladning af andre gadges.

Allermest praktisk er dog, at Kensington har integreret et panel i dokkens fod, som man kan bruge som trådløs opladning af sin iPhone og AirPods øretelefoner. Et panel til Apple Watch kommer senere i år.

Designet er stort set det samme som Apples Pro Stand, men den koster altså tre gange så meget som Kensingtons StudioDock – og kan heller i så meget-

Den nye dok og stander passer problemfrit med iPad Pro 11 tommer, iPad Air eller iPad Pro mede 12,9” skærm. Tablets sidder godt fast, fordi Kensington bruger magneter.

Alle Apple ting er dyre. 400 dollars eller ca. 2.500 kroner skal man betale for at forvandle sin iPad til en iMac i mini-format….

Man kan vende sin iPad skærm både lodret og vandret. (Foto: Kensington)

(Foto: Kensington)

Studiodock’en er meget smart forsynet med paneler til trådløs opladning på sin fod. (Foto: Kensington)

 

 

https://store.kensington.com/products/studiodock%E2%84%A2-ipad-docking-station

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G til under 2.000