Nye tv er super til spil

Højttaler med hemmeligheder

(Foto: Apple)

Det er kun et par uger siden, at Apple meddelte, at man dropper produktion og salg af sin relativt store HomePod højttaler. Den var åbenbart for dyr, så folk gad købe den,

Apple ville I stedet satse på den mindre og meget billigere HomePod mini, som vi forhåbentligt snart vil se og høre på det danske marked.

HomePod mini skal så til gengæld få flere søskende med f.eks. indbygget skærm og kamera i. Helt i stil med, hvad vi har set fra Google, Amazon og Facebook.

Inden de nye Apple højttalere dukker op, er det afsløret at HomePod mini faktisk kan meget mere, end Apple reklamerer med.

Ifølge den amerikanske nyhedstjeneste Bloomberg indeholder HomePod mini bl.a. sensorer til at måle rum-temperatur og luftfugtighed.

Apples lille HomePod mini højttaler indeholder flere praktiske sensorer, som blot ikke er aktiviteret på nuværende tidspunkt. (Foto: Apple)

De er bare ikke aktiviteret på nuværende tidspunkt. Noget, Apple kunne gøre via software i en fremtidig opgradering af sine iOS og MacOS styresystemer.

De to sensorer vil gøre HomePod mini ekstra interessant i forbindelse med den intelligente bolig, som hos Apple hedder HomeKit.

I forvejen kan man bruge sin stemme til at styre højttaleren og f.eks. bede dens indbyggede Siri assistent om at læse vejrudsigten eller sine emails op.

Apples HomeKit kan I forvejen forbinde hjemmets lamper, køkken-apparater, dørlåse og termostater via Wi-Fi. Det ville også være smart, hvis man kunne tjekke varme og fugtighed i de rum, hvor HomePod mini højttalere er placeret….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tv er super til spil