Rige lande sviner mest

Fire på samme live stream

(Foto: Instagram)

De sociale medier har gyldne tider her under Corona pandemien. Folk har jo meget mere tid til sig selv og deres forskellige skærme, som bliver brugt til chat meget mere end nogensinde før.

De mange nye og meget mere aktive brugere stiller dog også krav til de sociale medier. Først og fremmest skal de blive bedre til video møder og lade flere mennesker deltage i samme online samtaler eller streams.

Instagram indfører derfor, at mediets ”Live” feature fremover kan udvides fra to ”broadcastere” til fire i sammer stream.

Instagram kalder nyheden for “Live Rooms”. Den blev åbnet i går mandag og ventes rullet ud over hele den vestlige verden i løbet af den kommende uge. Altså også til danske brugere.

(Foto: Instagram)

Den “gamle” Instagram Live er blevet vældig populær i det seneste år. Ikke kun hos de almindelige brugere af det sociale medie.

Også professionelle udbydere har set mulighederne. Således har USA’s og Englands sundheds-myndigheder bruge Live til at sprede opmærksomhed omkring Corona anbefalinger.

Andre har vist, at Instagram Livc også kan bruges som en slags podcast med billeder på. Flere medier bruger således funktionen til at udsende interviews med kunstnere, kendisser og politikere.

Instagram fremhæver netop de underholdnings-mæssige muligheder i sin præsentation af Live Rooms.

(Foto: Instagram)

Det kunne f.eks. være egne talk shows, jam sessions mellem musikere eller for den sags skyld også gør-det-selv kurser med video på. Den maksimale længde er på fire timer

Ifølge Instagram vil Livc Rooms åbne for flere muligheder for at tjene penge på ens shows:

Man kan f.eks. sælge billetter for at få adgang, sende eksklusive invitationer ud, købe produkter online under udsendelsen eller donere penge, hvis det er en velgørende organisation, der sender Live….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rige lande sviner mest