Huawei vil ind i det kloge hjem

Telia genåbner 22 butikker

(Foto: Telia)

Fra på mandag slår Telia igen dørene op til 22 af teleselskabets 42 butikker landet over. Det sker som reaktion på den danske regerings plan for en langsom genåbning af landet.

De 22 shops er alle strøg-butikker. Telias øvrige 20 forretninger ligger i storcentre, og de vil fortsat være lukket indtil videre.

Alle Telias 42 butikker i Danmark har holdt lukket siden jul, hvor teleselskabet måtte sende over 200 butiks-medarbejdere hjem på grund af Corona nedlukningen.

Efterfølgende har knap 100 af de ramte ansatte hjulpet med i den telefoniske rådgivning i Telias kundecenter. Her har der været ekstra travlt, mens pandemien har stået på.

Butiks-åbningerne betyder også, at det igen bliver muligt at indlevere brugte mobiltelefoner til genanvendelse gennem Telias Recycle program.

Samtidig forlænger Telia fristen for at bytte julegaver til udgangen af april 2021.

De Telia butikker, der åbner mandag den 1. marts, ligger i Aalborg, Aarhus, Fredericia, Frederiksberg, Frederikshavn, Helsingør, Hillerød, Holbæk, Holstebro, København K, København N, Køge, Nykøbing Falster, Nykøbing Mors, Odense, Randers, Roskilde, Rønne, Silkeborg, Svendborg, Vejle og Viborg….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei vil ind i det kloge hjem