Kukuret du kan tale til

Så er Office 2021 på vej

Så er Office 2021 på vej

Verdens mest udbredte kontorpakke til pc, tablet og smartphone – Microsofts Office – kommer i en nyg og forbedret version til sommer.

Prisen vil ikke stige, hvilket sikkert betyder noget for de fleste. Til gengæld vil der bl.a. komme yderligere integration med Teams til video-møder – Corona pandemien kalder – ligesom Microsoft vil lægge OneNote med i alle versioner af Office.

Desuden vil Microsoft garantere, at Office har en fremtid på mindst fem år. Vigtigt at vide for især professionelle kunder i virksomheder og den offentlige sektor, der køber mange licenser af Office til deres medarbejdere. De ved nu, at de får opdateringer frem til i hvert fald 2026.

Sidste år døbte Microsoft sin Office 2019 om til Office 365 for at understrege, at fremtid og nutid ligger i skyen, der hos Microsoft hedder OneDrive. I den næste generation hopper Microsoft tilbage til sin gamle navngivning. Office 2021.

(Foto: Microsoft)

Det skyldes formentlig ,at Microsoft ikke vil og kan flytte alle kunder over på en cloud løsning. Den giver mening for de fleste, men ikke for alle.

Derfor vil Office 2021 også kunne fås i versioner, der kører på gammeldags facon på en enkelt pc, hvor også filer og programmerne ligger.

Microsoft lancerer sin næste generation kontorpakke som både Office 2021 og Office LTSC. Sidstnævnte er til kunder med mange brugere på.

Office vil fortsat kunne fås i 32 og 64 bit udgaver, ligesom pakken bliver tilbudt til Windows og Mac. Endelig kommer der Family, Personal og Student udgaver til forskellige priser og med varierende indhold af apps, programmer og lager-kapacitet i skyen.

Microsoft vil afsløre flere detaljer om Office 2021, når vi kommer nærmere på lancerings-datoen. Formentlig vil vi kunne købe og installere kontorpakken engang i andet halvår….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kukuret du kan tale til