Facebook sletter dobbelt så meget

JBL med fed lyd til dit tv

(Foto: JBL)

Soundbars ser i regel ret diskrete ud. De er aflange sorte ”bjælker”, som man placerer under sin tv-skærm.

Når de er installeret, gør de til gengæld en stor forskel. Ikke i det visuelle, men i lyden. En god soundbar kan forvandle selv et dyrt OLED tv fra at lyde ok til at ledsage det flotte billede med rigtig Hi-Fi lyd.

Det forventer man naturligvis også af den seneste nye soundbar fra højttaler-specialisten JBL. Den hedder Bar 5.0 Multibeam og er lige landet i Danmark til en pris af 3.000 kroner.

Den nye soundbar kombinerer Virtual Dolby Atmos med JBL’s egen strålebundt-formede MultiBeam teknologi til at sprede tonerne i rummet.

(Foto: JBL)

Indendørs sidder både en aktiv subwoofer og fire passive passive ”radiators”, der sørger for en dyb bas med ”punch” i. De assisteres af tre mellemtone / diskant enheder og fem digitale forstærkere på hver 50 watt.

Med andre ord mener JBL, at der ikke vil blive brug for separate højttalere og løst-hængende kabler. Den nye soundbar har det hele selv og kan levere lydtryk på op til 92 dB. Alt rimeligt til de fleste stuer.

JBL Bar 5.0 MultiBeam skal tilmed være den første tv-højttaler på markedet, der er kompatibel med, hvad JBL kalder alle relevante multi-rums-systemer og streaming tjeneste på nettet.

Den nye soundbar kan således fungere problemfrit med alle Apple iOS eller Android enheder. Kompatibiliteten omfatter også Apple Airplay 2, Chromecast, Bluetooth og Alexa Multi-Room Music (MRM).

JBL’s nyhed er kompakt og fremtræder i diskret sort. Den kan spille både Hi-Fi stereo og tilføje 3D surround effekt til de billeder og film, der vises på det tilknyttede tv….

(Foto: JBL)

(Foto: JBL)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook sletter dobbelt så meget