Apple Watch rent mekanisk

Varehuse løber om kap

(Foto: Elgiganten)

Det er ikke alle danske butikker, som lider nød på grund af Corona krisen. Der findes også dele af detailhandelen, som har tjent store penge på, at danskerne har skulle arbejde eller gå i skole hjemmefra.

De to store kæder af elektronik varehuse er blandt Corona tidens vindere. De har solgt skærme, laptops, webcams, tablets og hurtige internet forbindelser som aldrig før.

Optimismen bobler derfor hos både Elgiganten og Power, der begge lægger an til åbning af nye butikker.

Tilsyneladende har kæderne kastet deres forelskede øjne på Østjylland. Ifølge Lokalavisen Norddjurs er Power nemlig ved at åbne dørene i Grenaa, mens Elgiganten satser stort i Fredericia.

Powers butik i Grenaa har tidligere huset Expert og Punkt 1, så det vil fortsat være elektronik og hvidevarer, som grenåboerne skal findes på adressen i Rosengade.

Power er ved åbne i Grenaa. (Foto: Hans Christian Fog / Wikimedia)

Butikken, der bliver Powers 20. i Danmark, skal efter planen åbne efter påske i begyndelsen af april.

Hos konkollegerne fra Elgiganten har man lige så travlt med at udvide. Næste store projekt hedder Fredericia og skal stå færdigt til efteråret. Julehandelen skal nå at komme med.

Den næste Elgiganten bliver på 2.000 kvm og flytter ind i en nyopført ejendom. Byggeriet står dog stille lige nu efter et historisk fund i jorden, som Vejle Museum undersøger.

Det nye varehus bygger på Elgigantens succesrige koncept med at binde online og fysisk butik sammen med services som Klik & Hent eller Elgiganten Support.

Elgiganten råder i øjeblikket over 38 varehuse og 2.300 medarbejdere i Danmark….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple Watch rent mekanisk