Din næste skærm kan bøjes

Årets største hits på Instagram

(Foto-collage: Luxurylaunches / Instagram)

For de fleste af os har 2020 betydet, at vi har brugt meget mere tid foran skærmen end normalt – eller skal vi hellere sige skærmene?

Aldrig før har vi nemlig set så meget Netflix på tv, deltaget i så mange video-møder på pc’en eller besøgt sociale medier via mobiltelefonen. Corona pandemien var forklaringen.

Mange af os har været nødt til at bruge mindst tre-fire måneder af året indendørs. Godt, at man så havde Instagram til at finde mad-ideer, kendis sladder, bloggernes fortællinger eller bare til at scrolle rundt.

Meget apropos har Instagram lavet en oversigt over de poster, som  var årets mest populære. Kort sagt – hvilke indlæg der fik flest likes i 2020.

Kylie Jenners og Travis Scotts lille datter Stormi var årets store charmetrold på Instagram. (Foto: Instagram @kyliejenner)

 

Hvis du hører til de ivrige instagrammere – og også kigger uden for Danmarks grænser – vil du formentlig have set flere af de indlæg, der har placeret sig i årets Top-10.

Listen er ganske sports-domineret og præget af et par markante dødsfald i årets løb. Fodbold-ikonet Maradona og basketball legenden Kobe Bryant.

Kylie Jenner er involveret i fire af de ti mest populære indlæg på Instagram sidste år. Enten alene, via sin datter Stormi eller med Stormis far Travis Scott.

  1. Cristiano Ronaldos hyldest til afdøde Maradona – 19,6 millioner likes
  2. Wakanda for ever – 19,1 likes
  3. Lionel Messi hyldest til Maradona – 16,3 mio.
  4. Travis Scotts fødselsdagshilsen til sin datter Stormi – 16,0 mio.
  5. LeBron James hyldest til afdøde Kobe Bryant – 15,4 millioner likes
  6. Arianna Grandes forlovelse – 15,4 mio.
  7. Travis Scotts og Kylie Jenners Stormi i boblebad – 15,3 mio.
  8. Kylie Jenner med lille Stormi – 14,5 mio.
  9. Cristiano Ronaldos fødselsdag – 14,3 mio.
  10. Kylie Jenner poserer i Givenchy – 14,2 millioner likes

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Din næste skærm kan bøjes