Oppo folder sig ud

De vil lægge ord hos Spotify

(Foto; Royal.uk)

Det er længe siden, at Spotify kun var musik. I dag bliver den svenske streaming tjeneste mere og mere til multimedia.

Podcasts optager efterhånden en stor del af Spotifys aktiviteter, og svenskerne har været vældig gode til at lokke internationale kendisser ind i folden og bag mikrofonen.

Mest berømte er Spotifys samarbejde med det tidligere præsidentpar Obama, hvor det især er Michelle, der er aktiv med podcasts.

Nu får hun konkurrence fra en anden kvinde og mor, som har været næsten lige så meget i pressens søgelys de seneste par år.

Det er Meghan Markle alias hertuginden af Sussex. Sammen med husbonden pris Harry vil hun indtale en hel stribe podcasts, der udsendes i 2021 hos Spotify,

Harry og Meghan vil nu indtale regelmæssige podcasts på Spotify. (Foto: Jonathan Velasquez / Unsplash)

 

Den første dukker op omkring jul og skal dreje sig om historier fyldt med håb og medfølelse. Hertug-parret vil invitere flere inspirerende gæster i lydstudiet for at fejre nytåret med kloge ord.

Harry & Meghan har oprettet deres eget produktions-firma Archewell Audio, der laver de fremtidige podcasts i samarbejde med Spotifys datterselskab Gimlet Studios.

”Hvad vi godt kan lide ved podcasts er, at de minder os alle om tage en pause fra det daglige stress. Vi skal give os tid til at lytte rigtigt, tænke os om og komme i forbindelse med hinanden uden forstyrrelse,” siger Harry og Meghan i et statement sammen med Spotify.

”Med de omvæltninger og udfordringer, vi har oplevet i 2020, har det aldrig været vigtigere end nu at tage nogle tænkepauser. Vi skal høre hinanden fortælle og opdage, hvor tæt forbundet vi egentlig er med hinanden,” fortsætter det royale par.

Harry og Meghan gør sig også på tv. I september underskrev de en fler-årig kontrakt med Netflix om at skabe video produktioner med ”indhold, der informerer og giver håb….”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oppo folder sig ud