Er det gamle tv ved at dø?

Mini vaskemaskine kan også sterilisere

(Foto: Sterlizio)

I disse Corona tider er fokus steget voldsomt på desinfektion og rengøring af hjemmet og de ting, man har på og går rundt med.

For eksempel er det blevet oplagt at købe små UV-bokse, der med deres ultra-violette stråler kan dræbe virusser og bakterier på smartphones, ure, øretelefoner, nøgler osv. Især mobil-telefoner er en ren bakterie- og virus-bombe.

Sterlizio er en anden gadget til hjemmet, som kunne gå hen og blive ligefrem trendy som supplement til UV-renseren.

Sterlizio er en handy lille ”vaskemaskine”, der kan bruges til at rengøre og sterilisere lige fra mindre mængder tøj til bestik, frugter, grøntsager og andre madvarer.

(Animation: Sterlizio)

I udseende vækker den rene nyhed mindelser om de små trådløse højttalere, der kan ligne flyvende tallerkener eller en rund madkasse. Målene er 121 gange 140 gange 57 mm og vægten 340 gram.

Man kan hænge Sterlizio hængende på væggen i f.eks. køkkenet eller lægge den på et bord, mens den gør sit indhold rent og bakteriefrit på 15 minutter.

Til rengøringen lægges Sterlizio ned i en beholder sammen med de ting, der skal rense. Eventuelt tilføjer man lidt salt. Derefter går maskinen i gang med at generere et elektrisk felt nede i vandet.

Feltet skaber elektrolyse i vandets molekyler og danner hydroksyle ioner, der renser vandet effektivt for bakterier og virusser. Ionerne skal også have den effekt, at de dræber og ødelægger molekyler fra pesticider.

Den lille portion salt, man tilføjer til vandet, danner saltsyre, der dræber sygdoms-fremkaldende mikro-organismer.

(Foto: Sterlizio)

Endelig kan man hælde det maskin-behandlede vand over i en spray-flaske, som man kan bruge som håndrens eller som desinficerende rengøring i husholdning og kontor.

Jeg skal ikke kunne sige noget om, hvorvidt Sterlizio fungerer i praksis. Dens design virker imidlertid ret gennemført på papiret.

Det gælder bl.a. for det indbyggede batteri på 2.000 mAh, der først skal lades op igen efter fem omgange vask. Med i prisen følger også en strop, som man kan bruge til at hænge Sterlizio op eller bære den om håndleddet.

Folkene bag Sterlizio har stor succes med at samle kapital til en storproduktion via iværksætter portalen Kickstarter. Det ønskede beløb er allerede overtegnet 12 gange.

Her kan interesserede fortsat forudbestille et eksemplar til en særpris af 618 Hong Kong dollars eller ca. 500 kroner. Levering skal ske i december, så Sterlizio kan bruges som julegave….

(Foto: Sterlizio)

(Foto: Sterlizio)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det gamle tv ved at dø?