Stolen er også et skrivebord

B&O får tv i mellem-størrelse

(Foto: B&O Contour)

Bang & Olufsens fjernsyn er ikke kun dyre, men de er også store i format.

Det har en del B&O kunder kritiseret, og folkene i Struer har lyttet. I hvert fald, når det gælder størrelsen.

De har derfor designet det nye Beovision Contour, der med en skærm på 48 tommer tiltaler dem, som har begrænset plads – eller ikke vil have, at et tv dominerer hele stuen.

Med det nye Contour har B&O et komplet af tv-skærme fra 48 til 88 tommer. Alle med det nyeste generation OLED-display fra LG som hjertet.

Beovision Contour ligner et B&O product. Det elegante design er ikke til at tage fejl af, og lydkvaliteten ligger langt over, hvad mange konkurrerende tv kan tilbyde.

Højttalerne under skærmen bruger således samme teknologi som i B&O’s succesrige Beosound Stage soundbar.

Beovision Eclipse leveres nu med motoriseret drejefod eller vægbeslag. Foto: Bang & Olufsen)

Ud over den nye 48 tommers Contour er Bang & Olufsen klar med anden generation af Beovision Eclipse på 55 og 65 tommer.

Eclipse er super-slankt og rummer den seneste nye LG OLED GX skærm. Lyddelen har integreret surround dekoder, så man ved hjælp af eksterne højttalere kan opnå en biograf-lignende oplevelse.

Med Beovision Eclipse følger nu et motoriseret gulvstativ og vægbegslag, så man kan dreje tv-skærmen ved hjælp af en fjernbetjening eller mobiltelefon app.

Endelig har B&O forbedret sit kostbare Harmony til med bl.a. et motoriseret guldstativ, der fås i farverne sølv, messing, bronze eller gylden.

Harmony har integreret 7.1 surround sound dekoder og passer i design til B&O’s skulpturelle Beolab 50 og 90 højttalere….

Beovision Contour på 48 tommer skal koste 40.000 kroner. Eclipse 55 tommer fås til priser fra 73.100 kroner, mens man skal betale 127.400 kroner for det store Beovision Harmony i den nye udgave….

Beovision Harmony har de karakteristiske højttalere, der klappes op foran skærmen, når tv’et ikke er i brug. (Foto: Bang & Olufsen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stolen er også et skrivebord