Her kan I bruge 5G i verden

Mere styr på din fremtid

Kyskheds-bælter er bestemt ikke et nyt fænomen. De har eksisteret i århundreder, fordi partnerne i et forhold åbenbart ikke stolede på hinandens troskab i en verden fuld af fristelser.

Som regel var det kvinder, der skulle gå med kyskheds-bælter for at få beskyttet deres sarte underliv.

Meget mere sjældent hørte man om, at mænd skulle have låst deres tissemand af, så den ikke sprøjtede til alle sider.

Kineserne mener imidlertid, at der er god brug for kyskheds-bælter til herrer – og de skal naturligvis være high-tech nu om dage.

Den nye Cellmate kyskheds-lås fra Qiui har derfor Bluetooth kommunikation og fjernstyres fra en app på (partnerens / konens / kærestens / forældrenes) mobiltelefon.

Fremfor selv at gå i detaljer overlader jeg beskrivelsen af den nye gadget til Qiui selv:

”Cellmate er verdens første app-kontrollerede kyskhedsbælte til mænd. Med CellMate er det ligegyldigt, hvor bæreren er og, hvad han foretager sig. Som nøglebærer har du magten til at beslutte, om din partner skal holde sig kysk eller låst inde for fristelser.”

Cellmate er ikke en joke. Man kan faktisk købe det elektroniske kyskheds-bælte online formedelst  189 US dollars eller ca. 1.230 kroner.

Nyheden er fremstillet af blødt polykarbonat med en hudvenlig overflade. Apparatet vejer omkring 100 gram og fås i to størrelser. Der er jo forskel på længden af mandens fremtid.

Ifølge kinesiske sociale medier har den anti-seksuelle nyhed dog visse sikkerheds-problemer.

De har ikke noget med sundhed at gøre, eller at Cellmate kunne skade bærerens forplantnings-organer. Cellmate skal heller ikke gøre ondt at bære.

Problemet ligger derimod i den medfølgende software og radiomodtager i kyskheds-bæltet. Den skal være hullet som en si og ligge åbent for hacker angreb….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan I bruge 5G i verden