Vi køber billigere mobiler

En spillemaskine i din hånd

(Foto; Super Impulse)

Jeg kender et par mennesker, der har realiseret deres drengedrøm og installeret en rigtig arkade spillemaskine i deres hjem, på deres kontor eller i firmaets kantine.

For langt de fleste er det blevet ved drømmen. Sådan en spillemaskine er nemlig et ordentligt skrummel, og helt billige er de heller ikke, hvis de skal have se ud som nye.

Heldigvis er der en omvej – eller måske snarere en genvej – til at komme i besiddelse af en arkade-maskine.

Den er så meget mindre i fysisk størrelse, men fungerer i princippet som sin storebror. Dertil kommer, at prisen er til at leve med.

(Foto; Super Impulse)

Hvis man satser på Tiny Classic Arcade Machines fra Super Impulse kan man bygge sin egen spillearkade op på sit skrivebord. Ligesom på grillbaren eller den lokale beværtning i gamle dage.

Hver spillemaskine måler nemlig kun 10 gange fem centimeter og indeholder ét af de klassiske videospil. De bliver afviklet på en kun 1,5 tommers farveskærm, så måske et par briller kan være nødvendige.

Ellers fungerer Super Impulse enhederne helt realistisk. Spillemaskinen har både joystick og kontrolknapper. Det hele blinker og larmer, som det skal.

Super Impulse har lige sendt fire nye modeller på markedet. De indeholder spil-klassikere som ”Teenage Ninja Turtles”, ”Burger Time”, ”Mappy” og en sjov kombi af ”Hello Kitty” og ”Pac-Man.” I alt er der så 17 forskellige modeller at vælge imellem – alle i en størrelse, man kan holde i sin hule hånd.

Hver af de små spillemaskiner koster kun 20 US dollars eller ca.   kroner. Når jeg tænker på, hvor mange penge, jeg som teenager brændte af nede på den lokale griller, er det ingenting….

(Foto; Super Impulse)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber billigere mobiler