UV-stråler dræber Corona

Kun få helt nye emojis

(Foto: Emojipedia)

Normalt er der hvert år en masse nye emojis at se frem til, når Unicode konsortiet udsender sine opdateringer. De sørger for, at alle kan bruge de nye symboler på tværs af platforme og enheder.

Dog er det op til de enkelte fabrikanter og softwarehuse, om de vil acceptere alle emojis eller kun et udvalg af de mulige.

Desuden vil man typisk se forskelle i udseender, om man bruger de samme symboler på iPhones, Android eller Windows.

Den netop offentliggjorte Emoji 13.1 standard indeholder 217 nye options, men kun syv af dem er helt nye.

Her er de syv helt nye emojis, du kan glæde dig til. (Foto: Emojipedia)

 

Resten er variationer af ældre emojis, så man nu har dem i alle mulige hudfarver. Det gælder ikke mindst populære symboler som par med hjerte eller par, der kysser.

De syv helt nye motiver er et hjerte i brand, et hjerte med bandager, en kvinde med skæg, et ansigt gemt i skyer, en køns-neutral person med skæg, et ansigt i frustration og et ansigt med øjne som spiraler.

Det uafhængige Unicode Consortium har måttet udskyde sine nye emoji opdateringer på grund af Corona krisen. Derfor kommer den større Unicode 14.0 opdatering først til næste år.

I praksis betyder det, at en større fornyelse med emojis tidligst vil ske i styresystemer og på mobiltelefoner i efteråret 2021 og måske først i begyndelsen af 2022….

Populære kæreste emojis findes nu i over 200 forskellige hudfarve kombinationer. (Foto: Emojipedia)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UV-stråler dræber Corona