Kan Bentley også lave god lyd?

Apple ur uden strømklods

(Foto: Apple)

Det har været et rygte i et stykke tid, men er nu blevet virkelighed. Fra og med det nye Apple Watch 6 får man ikke længere en strømklods med i prisen.

Apple bruger selv argumentet, at man vil mindske mængden af elskrot. De fleste mennesker har jo flere oplader-blokke liggende i skuffen fra ældre mobiltelefoner.

Lige så vigtigt for Apple har dog nok været, at firmaet kan spare penge ved at droppe oplader-klodsen. Så slipper Apple for at sætte priserne op, hvad normalt har en negativ virkning på salget.

Nybagte Apple Watch 6 ejere må nu enten ud at købe en løs strømblok i butikkerne eller finde et eksemplar frem. Da det nye ur bruger almindelige USB-stik, bliver det næppe et problem.

Apple vil formentlig gøre det samme med de kommende iPhone 12 telefoner, der nu ventes at få premiere i oktober.

Når iPhone 12 dukker op om nogle uger, bliver det nok også uden strømklods i kassen. (Foto: Gizmochina)

Her kunne manglen på en medfølgende strømblok dog hurtigt vise sig at være til større besvær end på Watch 6.

Rygterne vil nemlig vide, at iPhone 12 leveres med en Lightning til USB-C konnektor. Med andre ord skal man have en af de nyere strømklodser med USB-C stik for at give sin iPhone ny energi.

En helt tredje sag er, at Apple før har vist vejen for hele industrien. Derfor kan Apples drop af strøm-klodser hurtigt blive kopieret af mange – eller alle – fabrikanter af Android telefoner.

Også de vil gerne spare penge og samtidig undgå at sætte priserne op igen igen. De eneste, der bliver lykkelige bagefter, er dem, der fremstiller og sælger løse lader-klodser….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan Bentley også lave god lyd?