Find en date med din Tesla

Sense udfordrer Apple Watch

Apple Watch sidder godt og solidt på salget af smartphones. En global markedsandel på over 50 procent har hverken giganter som Samsung, Huawei eller Garmin kunnet gøre meget ved.

Den næste kandidat bliver nok Google. Her er man nemlig ved at købe amerikanske Fitbit, der ser ud til at have potentialet til at drille Apple på urmarkedet.

Fitbit er mest kendt for sine motions-armbånd, men har netop præsenteret sit hidtil mest avancerede smartwatch.

Det nye Fitbit Sense udfordrer ikke kun Apple i design, men også i antallet af features og funktioner der sagtens kan matche Watch forbilledet.

Fitbit fremhæver selv urets stress sensor og stress kontrol app, for sådan en har Apple ikke på sit Watch.

Fitbit sensoren måler, hvad der kaldes for ”elektro-dermal aktivitet”. Det er et fint ord for, hvor meget bæreren sveder på huden.

Ud fra disse variationer kan Sense urets kunstige intelligens regne ud, om man er afslappet, lidt urolig eller måske meget stresset.

Hvis Fitbit Sense vurderer, at bæreren er stresset, vil det straks advare via sit display – og samtidig køre en beroligende rutine på selve uret eller via en app på den tilknyttede smartphone.

Ligesom Apple Watch og Samsung Galaxy Watch 3 tilbyder Sense også at lave elektro-kardiogrammer (EKG), der viser uregelmæssigheder i bærerens hjerte-rytme.

Fitbit nyheden rummer derudover sensorer til puls, krops-temperatur og GPS. Man kan således holde control med sine løbe- og cykle-ruter uden at tage en mobiltelefon til hjælp.

Endelig kommer Sense med søvn-overvågning, skridt-tæller og de andre Fitbit værktøjer til fitness, motion osv.

Fitbit uret styres enten klik på touch skærmen eller via stemme-kommandoer. Her kan man benytte enten Google Assistant eller Amazons Alexa. Batteriet skal kunne køre seks dage uden opladning. Det må dog være uden GPS tændt.

Prisen kommer til at ligge på 2.499kroner, når Sense kommer på markedet i slutningen af september….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find en date med din Tesla