En milliard børn kan ikke komme i skole

Sådan skræmmer du Corona virus bort

(Foto: Pirate’s Leatherworks)

Nu, hvor vi skal have mundbind på flere steder – og måske snart skal bære dem hele tiden, når vi er uden for vores egen boligs fire vægge – må det være oplagt at kigge rundt for at finde mere personlige masker. De lyseblå éngangs mundbind, man kan købe overalt, er altså for kedelige.

Hvis man elsker alien-film eller er stor fan af ”Star Wars”, må denne nye ansigts-maske være det helt rigtige.

Den er nemlig så tilpas grim og spændende, at den vil skræmme alle andre mennesker væk. Og det er vel netop meningen – man skal ikke komme for tæt på hinanden, så COVID-19 virusserne kan hoppe over.

(Foto: Pirate’s Leatherworks)

Den nye Pirate’s Leatherworks maske er fremstillet af vegetarisk læder. Den er håndsyet og farvet, inden den bliver formet til ansigtet, mens den er våd af vand.

Fabrikanten hævder, at læder i sig selv isolerer effektivt mod virus, bakterier osv. Omvendt er det nok ikke særlig behageligt at ånde med alien masken på.

Britiske Pirate’s Leatherworks tilbyder via online butikken Etsy, at man enten kan købe sin maske komplet, eller man kan købe tegningerne og så lave den selv hjemme på køkkenbordet, hvis man er god til at arbejde med læder.

Lige nu er alien masken desværre udsolgt på Etsy….

(Foto: Pirate’s Leatherworks)

(Foto: Pirate’s Leatherworks)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En milliard børn kan ikke komme i skole