Samsung er stadig nr. 1 i Europa

Samsung har første tablet med 5G I

Samsung har første tablet med

I går havde Samsung årets store lancering med fem nye forbruger produkter, der nok skal finde deres publikum i de kommende måneder.

To nye tablets i den lidt dyrere klasse var blandt nyhederne – nemlig Galaxy Tab S7 og S7+. De vil formentlig være markedets første med 5G mobiltelefon i.

De vil også være de første tablets med den nye lynhurtige type skærme, som er ved at brede sig på dyrere smartphones.

Galaxy Tab S7 og S7+ har således displays, der opdateres 120 gange i sekundet. Det normale er 60 Hz. Det gør skærmene bedre til at vise video, tv og computerspil på.

Som moden foreskriver, kan de nye Samsung tablets forvandles til en laptop. Samsung har første tablet med 5G

De to tablets følger trenden med, at tablets ikke bare er tablets eller skærme, man kan skrive på. De kan udvides med et tastatur, så de kan fungere som 2-i-1 laptops.

Samsung siger også selv, at Tab S7 og S7+ kombinerer pc’ens kræfter med tablettens fleksibilitet og mobiltelefonens muligheder.

Fleksibiliteten ses bl.a. i, at Samsung har forbedret det medfølgende tastatur med en større pegeflade og en række funktions-taster, der kan bruges som genveje.

Den medfølgende S Pen reagerer hurtigere og giver mulighed for, at den kan bruges som trådløs fjernbetjening. Man kan f.eks også tegne en cirkel i luften for at tænde tablettens kameraer.

Samsung har første tablet med 5G

En anden forbedring ligger i, at Microsoft World, Excel og PowerPoint nu arbejder fuldt integreret i de to Samsung tablets.

Ligesom med den nye Galaxy Note20 telefon kan tabletterne arbejde trådløst med Samsungs DeX system og derigennem forbinde store skærme eller tv, som kan vise Tab7’ernes indhold i større format.

Som de første tablets kører Tab S7 og S7+ med Qualcomms seneste nye ”motorer”. Det er Snapdragon 865+ processoren, som vi også vil se i en række gamer-fokuserede nye smartphones til efteråret.

Tab S7 har en LCD-skærm på 11 tommer, mens ”Plus” modellen disker op med et stort 12,4 tommers display i den mere lysstærke Super AMOLED teknologi.

Den medfølgende S Pen er blevet meget hurtigere og mere præcis. Nu kan man også bruge den som fjernstyring ved at pege rundt i luften. Samsung har første tablet med 5G

 

Begge har to kameraer på ryggen og fire højttalere, så lyden også skal være mere end brugbar. Finger-aftryks-skanneren sidder i siden på Galaxy Tab S7, men er integreret i skærmen op S7+. Præcist, som vi kender det fra dyrere smartphone modeller.

Priserne begynder ved 5.999 kroner for Tab S7 med Wi-Fi. Vil man have 4G telefon i, stiger prisen til 6.799 kroner.

Den større Tab S7+ skal man betale mindst 7.499 kroner for. Med 5G i ryger prisen op på 9.499 kroner. Husk, at tastaturet koster ekstra på alle modeller.

De nye avancerede Samsung tablets lander i danske butikker den 21. august.

(Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung er stadig nr. 1 i Europa