Samsung har første tablet med 5G I

Huawei vil satse på spil

(Foto: Huawei)

Google har Stadia – Apple sin Arcade. Så skal Huawei naturligvis også have sin egen portal til computerspil.

Den hedder Huawei GameCenter (HGC) og skal i de kommende måneder rulles i ud 33 lande verden over. Danmark ventes at blive ét af dem.

GameCenter er det nyeste udspil fra Huaweis side til at skabe et helt online univers omkring sine mobiltelefoner.

Efter at Huawei er blevet udelukket fra at få adgang til alle de populære Google tjenester som f.eks. Maps og YouTube, har den kinesiske telekæmpe travlt med at skabe sit eget alternativ.

Huaweis AppGallery er da også den tredjestørste app-butik i verden nu – efter Apples App Store og Google Play.

Huawei har også lanceret en Video tjeneste som rival til YouTube, og det næste trin bliver altså GameCenter.

(Foto: Huawei)

Med den nye gamer-rettede tjeneste vil Huawei ikke kun give adgang til de nyeste mobile spil, GameCenter skal også forbinde Huawei brugere i hele verden med hinanden.

Grundlæggende skal Huawei GameCenter været en ”one-stop” portal for mobilspil. Den vil blive bygget op omkring to søjler – indhold og ”user welfare”. Sidstnævnte skal nok dække over social media-agtige features og funktioner.

Det kunne se ud, som om GameCenter er inspireret af industrien for konsol- og pc-spil. Huawei vil således forsøge at få nye spil på sin platform, før det udkommer hos alle andre.

Blandt de første mobilspil, der udkommer hos Huawei, er titler som ”Starship Legion AMG”, ”Survival Road”, ”Ellr Land”, ”Dynasty Legends”, ”Goddess MUA”, ”Born As Epic”, ”Farm Legend” og ”True Hero Rises From Chaos”….

GameCenter vil komme præ-installeret på fremtidige Huawei mobiltelefoner. Det bliver en slags erstatning for Google Play Games, der lå på ældre Huawei mobiler.

Interesserede kan allerede nu downloade GameCenter app’en via Huaweis AppGallery her….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung har første tablet med 5G I