Disse telefoner købte vi i juli

Cap’en er også en maske

(Foto: Hideamask)

Nu, hvor vi skal til at gå mere med ansigts-maske i den danske hverdag, kan det lige pludselig blive aktuelt med mundbind, der ligner alt andet end de anonyme lyseblå.

Hvis I er trofaste læsere af Leifshows, vil I vide, at jeg på bloggen har vist eksempler på en hel stribe alternative ansigts-masker gennem de senere måneder.

Nogle har ligefrem været moderigtige, mens andre f.eks. har aircondition integreret eller kan vise ens budskaber på et fleksibelt display, når man selv holder munden lukket.

I dag præsenterer jeg så den nye HideaMask, der er en meget amerikanske baseball cap med integreret mundbind.

Mange og især unge går jo med cap for at se seje ud. Med denne cap er de så oven i købet klog og hensynsfulde, fordi de beskytter både sig selv og andre mod Corona virus.

(Foto: Hideamask)

Det smarte ved HideaMask er, at man kan folde sit mundbind sammen og gemme det indeni huen. Er der brug for mundbind, trækker man det ud på to sekunder.

Folkene bag HideaMask har anbragt så magneter på mundbindet, så det ikke falder ud af sit gemmested inde i cap’en.

Masken kan vaskes, og den kan justeres trinløst både foran og på siderne. Meget praktisk har opfinderne sørget for, at der er god plads mellem mund/næse og maske. Risikoen for at komme til at svede med mundbindet på er mindre end på almindelige éngangs-masker.

HideaMask skaffer i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via crowd funding op iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar – altså maske plus cap – til en særpris af 26 US dollars eller 165 kroner….

(Foto: Hideamask)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse telefoner købte vi i juli