Huawei er nu nummer 1

Avanceret øretelefon til 270 kr?

(Foto: Haylou)

Der går ikke en dag, uden at jeg får tilsendt informationer om nok en ny trådløs øretelefoner.

Tidligere var det smartphones, som der gik tyve på dusinet af. Især kinesiske Android telefoner dukker der hele tiden nye modeller op af.

Men lige nu gælder det åbenbart trådløse øretelefoner – eller TWS’er som de kaldes med et teknisk udtryk.

I dag kan jeg så præsentere de billigste øretelefoner, jeg nogensinde har hørt om med aktiv støjreduktion (ANS).

(Foto: Haylou)

Den smarte teknologi, der gør det muligt at høre omgivelsernes lyd i varierende omfang, når man har ørepropperne i, sender normalt prisen på øretelefonerne pænt over 1.000 kroner. Hos Apple til den anden side af 2.000.

Helt modsat hos det kinesiske mærke Haylou. Her skal man kun betale 270 kroner for et sæt – 40 US dollars eller 279 kinesiske yuan.

De nye Haylou T16 True Wireless Earbuds sælges lige nu kun på det kinesiske marked, hvor de tilbydes som ”crowd funding” projekt på Xiaomis Youpin pendant til amerikanske Kickstarter og Indiegogo.

Men Haylou giver en klar indikation af, hvor udviklingen er på vej hen. Mon ikke vi også i Danmark til efteråret vil se trådløse øretelefoner med intelligent støjreduktion, der koster meget mindre end de nuværende?

(Foto: Haylou)

Haylou har fremstillet hoved- og øretelefoner i mange år og er derfor en erfaren producent, der kender business.

Kineserne ved, at prisen lige nu er den bedste vej til succes i et marked, som er oversvømmet med rivaler.

Haylou bruger en såkaldt hybrid støjreduktion i sine nye T16. Den kan indstilles i tre trin – ”transparent”, ”noise cancellation” og ”outdoor.”

”Transparent” giver mulighed for at høre samtaler og f.eks. beskeder i højttalere, mens man har øretelefonerne på.

(Foto: Haylou)

”Outdoor” reducerer f.eks.vindstøj, når man bevæger sig hurtigt – løber eller cykler, mens ”Noise Cancellation” dæmpet støjen med 35 dB. Det vil sige næsten helt.

Ud over den aktive støjreduktion kommer Haylou T16 også med separat Bluetooth forbindelse for hver øreprop, automatisk parring, Find My Earbud” funktion og en bæreæske med trådløs opladning.

De superbillige øretelefoner kan samtidig tåle regn, vandsprøjt og sved (IPX5) og kan køre i seks timer på en opladning. Husker man at lægge T16 i bære-etuiet, når de ikke sidder i ørerne, udvides spilletiden til 30 timer….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei er nu nummer 1