Netflix løber fra alle andre

OrbitKey skaber orden omkring din pc

(Foto: OrbitKey)

Hvem siger, at gadgets altid skal være elektronik? Gadges kan vel også være ting, der gør elektronikken bedre eller nemmere at omgås.

OrbitKey er i virkeligheden noget så banalt som et skrivebords-underlagt. OK – et af de mere smart udformede af slagsen.

OrbitKey Desk Mat kan nemlig holde styr på løse kabler, papirer, kuglepenne og, hvad man ellers roder med omkring sin pc-arbejdsplads. Tilmed sørger OrbitKey for, at man ikke længere har brug for en separat musemåtte.

Ordens-mennesker vil elske det nye underlag – og os andre rodehoveder må bare lære at bruge OrbitKey.

Her ses den magnetiske kabelholder i funktion. Enkel, men praktisk. (Foto: OrbitKey)

 

 

Så kan det jo være, at vi lettere kan finde de ting, der burde ligge inden for rækkevidde, mens aldrig er der, når man har brug for dem.

Meget smart kan den øverste halvdel af det slanke underlag løftes. Så kan man lægge løse papirer, pengesedler, kreditkort og andet fladt lettere gemt af vejen.

OrbitKey Desk Mat er lavet af vegansk læder. Det giver en overflade, der både er behagelig at røre og så ru, at laptop, telefon osv. ikke glider omkring som på en glat bordplade.

Praktisk virker også OrbitKeys såkaldte ”toolbar”, der er en smal hylde i den ene ende af måtten:

(Foto: OrbitKey)

Her kan man ikke kun lægge pen, clips og andre småting. Hylden har samtidig en magnetik kabelholder, som sørger for, at man altid har sine ledninger lige ved hånden. Man skal ikke kravle rundt nede på gulvet, fordi de er faldet ned.

OrbitKey forsøger i øjeblikket at finansiere en storproduktion af sit skrivebords-underlag via ”crowd funding” på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til sig selv til priser mellem 435 og 565 kroner – alt efter, hvilken størrelse underlag man vil have.

Det har over 3.860 andre allerede gjort, således at det ønskede beløb allerede er overtegnet 40 gange….

skrivebords-underlaget kan “flækkes”, så man har et hemmeligt rum til at gemme løse papirer, dokumenter, kreditkort og lignende. (Foto: OrbitKey)

(Foto: OrbitKey)

(Foto: OrbitKey)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix løber fra alle andre