Bruger dine børn for meget tid på nettet?

Netflix løber fra alle andre

(Foto: Cottonbro / Pexels)

Netflix skraber ikke bare millioner af nye abonnenter til sig for tiden – godt hjulpet af Corona pandemien og folks mere eller tvungne ophold i hjemmet foran deres tv.

Netflix må åbenbart også være bedst af alle til at producere nye film og tv-serier, der falder i både publikums og professionelles smag.

I hvert fald har Netflix skrabet et rekord-agtig højt antal af nomineringer sammen til årets Emmy Awards. 160 af dem har Netflix hentet, mens den nærmeste rival – HBO – må nøjes med 107.

Det er først anden gang nogensinde, at Netflix har kunnet overgå HBO i antal nomineringer. Ellers har HBO siddet på førstepladsen i de seneste tyve år.

(Infografik: Statista.com)

Da Netflix dukkede op til Emmy Awards for første gang i 2013, var det som outsider.

At streaming-kanalen så straks scorede tre Emmy’er for “House of Cards” var et jordskælv i branchen. Aldrig før havde en online service vundet en af tv-branchens fornemste priser.

Siden da er Netflix’ samling af nominerede og vundne Emmies vokset år for år. Alle de gamle amerikanske tv-imperier som NBC, CBS og ABC har Netflix for længst lagt bag sig.

Emmy’erne er tv-verdenens svar på filmbranchens Oscars. De uddeles hvert år af Academy og Television Arts & Sciences….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruger dine børn for meget tid på nettet?