Beatles er stadig nummer ét

Vroom til de små

(Foto: Mondraker)

I går præsenterede jeg en baby-Bugatti, som både små og store børn kan have glade stunder med at køre i. Forudsat, at daddy har pengepungen i orden, og man har et pænt areal at drøne rundt på.

I dag må jeg så hellere følge op med en to-hjulet pendant. Nemlig en lille eldrevet motorcykel, som kan køres af tre-årige og opefter. Det må da være årets gadget-hit for familiens små.

Spanske Mondraker har fremstillet racercykler, moúntain bikes og meget andet sporty udstyr til cykelfans i over 20 år.

(Foto: Mondraker)

Det seneste påfund er den nye Grommy elcykel, der reelt set er en mini-motorcykel til børn. Den har nemlig en elmotor på hele 250 watt – det samme som elcykler til voksne.

Sammen med et 4 Ah batteri kan Grommy køre 18 kilometer i timen i 60 minutter på en opladning. I gamle dage ville man sige, at så må ungen have fået benzin i blodet. Med Mondraker må det være strøm i årerne.

Specifikationerne er flotte: Elmotoren er rigelig stærk til at kunne bevæge Grommy kvikt rundt i kuperet terræn. Elcyklen har fede dæk, skivebremser.

 

Rytteren kan vælge mellem tre køre-modi, og Grommy er udstyret med Mondrakes helt specielle affjedring, som fabrikanten sjovt nok kalder ”suspension-free.”

Well – det vigtigste er, at barnet hurtigt bliver ”the coolest kid on the block”, når han eller hun sidder på en Grommy. At sætte sig på en almindelig BMX-cykel bagefter må være som at træde et par trin ned ad rangstigen.

Mondraker fremstiller Grommy i to udgaver. Den lille med 12 tommer hjul passer til tre- til fem-årige. Dem fra fem til år hopper på den store version med 16 tommers hjul.

Prisen er ikke engang voldsom – og slet ikke, når man sammenligner med Bugatti Baby II. En Mondraker Grommy kan købes til priser fra 749 euro eller ca. 5.600 kroner….

Elmotoren på 250 watt er center-placeret, hvor den giver den optimale balance for den lille rytter. (Foto: Mondraker)

(Foto: Mondraker)

(Foto: Mondraker)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beatles er stadig nummer ét