Samsung flipper ud igen

Netflix pusler med rent mobil-abo

(Foto: Kon Karampelas / Unsplash)

Hvis man rejser lidt rundt i verden – eller har familie, venner og kolleger i andre lande – vil man opdage, at priserne på Netflix kan være meget forskellige.

Dertil kommer, at Netflix har tilbyder flere abonnementer i hvert land – f.eks et familie-abo, der gør Netflix kigning billigere pr. hoved, end hvis man brugte den populære streaming tjeneste som enkelt-person.

Oveni skal man så lægge, at Netflix kan streames og ses på forskellige apparater og platforme.

Ikke helt nemt at overskue, når Netflix nu eksperimenterer med at lave flere ”smalle” abonnementer.

Det første er beregnet til de mennesker, som udelukkende streamer Netflix ned på en mobil enhed — smartphone, tablet eller laptop.

De skal kunne se Netflix billigere end dem, der f.eks. har et Basis abonnement. Det inkluderer som bekendt et tv med en ofte stor skærm – og det er dyrere at se film og tv.serier på.

Man kan se Netflix på mange forskellige enheder og platforme. (Foto: Netflix)

 

Tilsyneladende bruger Netflix det kæmpestore indiske marked som første sted til at prøvekøre sit nye Mobile+ abonnement.

Det inkluderer, at man kan se indhold i op til HD kvalitet. Kan man nøjes med SD opløsning, hedder det Mobile uden + og er billigere. Kun én skærm ad gangen kan være tændt med Netflix.

Nu skal man altid være forsigtig med at sammenligne priser direkte fra land til land, fordi der kan være forskelle på f.eks. afgifter.

Desuden tager et multi-nationalt foretagende som Netflix ofte hensyn til levestandard og løn-niveau i de enkelte markeder. Derfor er et Netflix abo typisk billigere i Afrika og Sydamerika end i Danmark, Schweiz eller USA.

Jeg tager alligevel chancen, fordi de nye Netflix Mobile priser i Indien sagtens kan være et fingerpeg om, hvad vi får at se senere på vores breddegrader.

Et basis abonnement, der koster fra 79 kroner om måneden i Danmark, betaler inderne direkte omregnet kun 45 kroner for.

Det nye Mobile+ abo får inderne for 30 kroner – det vil sige 30 procent billigere. Gjorde Netflix det samme i Danmark, ville det svare til ca. 52 kroner om måneden….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung flipper ud igen