Denne maske er til de sultne

YouSee samler tv og streaming i én app

Umiddelbart efter sommerferien lancerer YouSee en ny streaming tjeneste – YouTv – hvor man i en enkelt app kan samle og blande ens fortrukne tv-kanaler og streamingtjenester.

YouSee udfordrer dermed sine konkurrenter direkte. Alt kører nemlig over internet. Man behøver ikke længere et tv- eller bredbånds-abonnement hos YouSee. Alle har adgang via deres netforbindelse – på sin computer, tablet, smartphone og senere også smart-tv,

YouTv kan tilmed købes over hele landet i løs vægt, uden at man skal binde sig til andre YouSee produkter. Det er helt nye toner fra Danmarks største tv- og internet-leverandør.

”Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde,” forklarer YouSee direktør Jacob Mortensen.

I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streaming tjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv. Man vil også løbende kunne skifte dem ud efter behov.

(Skærmbillede: YouTv)

I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. YouTv er TDC-koncernens svar på denne trend. Med en enkelt app kan man bygge bro mellem traditionel ”flow” tv og streaming.

Efter sommerferien lancerer YouSee første version af YouTv. Allerede i dag kan interesserede sig op på youtv.dk og blive blandt de første til at afprøve den nye app. Der er så tale om en ufærdig beta-version:

”Vi lancerer YouTv i en betaversion, fordi vi gerne vil inddrage brugerne så hurtigt som mulig. Vi har brug for brugernes feedback løbende og gerne tidligt i processen, så vi i samspil med dem kan tilpasse YouTv til deres behov,” forklarer Henrik Harder. Han er direktør for YouTv.

Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via en Google chrome-cast dongle, en laptop eller stationær computer, smartphone og tablet. Senere kommer også smart-tv og Apple TV. Al køb og service foregår udelukkende online.

YouSee vil ikke oplyse, hvad den nye YouTv app skal koste. Prisen må vi vente med til efter sommerferien….

(Indledningsfoto til artiklen: Casper Camille Rubin / Unsplash)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne maske er til de sultne