Her er de mest udbredte passwords

B&O går i sportssko

Danske Bang & Olufsen har forsøgt mange ting for at få salget op i gear igen. Indtil videre desværre forgæves. Selv de billigere og mere bredt markedsførte Beoplay produkter, som er blev vældig populære, har ikke kunnet udbalancere det manglende salg af B&O’s dyre luksus-tv og -højttalere.

B&O forsøger nu med at lancere partnerskaber med andre livsstils-mærker. En strategi, som LEGO f.eks. har stor succes med. Tænk blot på LEGO’s alliance med ”Star Wars” filmene.

B&O har gjort det før – f.eks. via sit bilstereo i kostbare limousiner og sportsvogne – men igen var det rettet mod et meget smalt publikum. Desuden har B&O f.eks. bygget special-udgaver af sine højttalere til f.eks. det franske modehus (Yves) Saint Laurent.

(Foto: Bang & Olufsen)

Med sit nyeste initiativ løber Bang & Olufsen rigtig stærkt. B&O har nemlig udviklet en sær-udgave af sine nye Beoplay E8 Sport øretelefoner, som sælges sammen med løbesko fra det schweiziske mærke On.

Ons Cloudboom fodtøj bruges især af elite-sportsfolk til f.eks. marathon eller Ironman. En af folkene bag On er Olivier Bernhard, der har vundet adskillige verdensmesterskaber i den ultimative Ironman sport.

Ved at kombinere B&O’s nye Beoplay E8 Sport On Edition og et par On Cloudboom sportssko markerer de to mærker, at musik, motion og sport hører tæt sammen. Mange mennesker kan ikke snøre et sæt løbesko uden samtidig at tænde for trådløse øretelefoner.

(Foto: Bang & Olufsen)

Sports-udgaven af E8 øretelefonerne kom på markedet for nylig. De er meget lette og kan tåle både støv, sved, vand og stød, der svært kan undgås, når man træner udendørs. De har desuden en riflet overflade, som gør dem nemmere at betjene med svedige finger-spidser.

Den medfølgende bæreæske kombinerer B&O’s varemærke – det ionidiserede aluminium – med gummi og silikone, som er populære materialer i sportens verden.

Den særlige On version af E8 øretelefonerne har B&O logo på den ene øreprop og Ons på den anden. Øretelefonerne rummer den nyeste Bluetoot 5.1 teknologi og passer både til iPhones og Android telefoner.

Den særligt løbeglade musik-nyhed kan købes i Bang & Olufsen butikker samt hos udvalgte andre fra i dag den 16. juli. Der er tale om en Limited Edition, og antallet er derfor begrænset. Beoplayu E8 Sport On Edition koster 2.750 kroner.

Et tilhørende par On Cloudboom løbesko kommer også på markedet i dag. Dem skal man betale 1.700 kroner for via Ons hjemmeside her….

(Indledningsfoto til artiklen: Bang & Olufsen)

(Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er de mest udbredte passwords