Samsung vil også droppe gratis oplader

Her er Googles nye højttaler

Siden Google i maj besluttede at stoppe salget af den originale Google Home højttaler, har luften været fyldt med rygter om, hvad internet-giganten ville gøre for en afløser.

Det blev hurtigt klart, at Googles næste trådløse højttaler skulle lanceres som et Nest produkt. Nest er Googles datterselskab, der udvikler udstyr til det intelligente hjem – online forbundne alarmer, låse, kameraer, Wi-Fi hubs, lysstyringer, termostater osv.

I går begyndte rygterne virkeligt at tage form, da nogle temmelig uskarpe og grumsede fotos blev lækket på internet. Billederne var beregnet til tekniske godkendelser – ikke til PR-formål.

Det kom de nu alligevel til, for de uskarpe fotos blev kopieret og delt titusinder af gange. Google fik ubetalelig reklame for et nyt produkt. Samtidig fik Google bekræftet, at der er et stort publikum for den kommende Nest GXCA6 højttaler.

Googles første Home højttaler var med til at give Google Assistent stemme-styring sit store gennembrud. (Foto: Google)

I dag har Google så udsendt et fint foto og en video, der viser højttaleren meget mere tydeligt. Mange tekniske detaljer er dog ikke dukket op.

Designet er lige så enkelt som på den originale Google Home, der for fire år siden banede vejen for Google Assistant og hele den bølge af små stemme-styrede højttalere, vi har set siden.

Google skal bl.a. have forbedret lydgengivelsen markant på den nye Nest. Det er nok også nødvendigt, hvis den skal konkurrere seriøst med Sonos One højttaleren.

(Indledningsfoto til artiklen: Google)

Sådan så de uskarpe billeder af højttaleren ud, som spredtes på nettet i går. De viser, at Nest boksen er ca. 21 centimeter høj. (Foto: MIC The Radio Use Website / Google)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung vil også droppe gratis oplader