Fra kværn til elcykel

Grænse-åbning giver mobilforbrug

Det er ikke kun vagterne ved de danske grænse-overgange, rejse-selskabernes salgsfolk eller Security i lufthavnen, der kan mærke, at den danske regering har åbnet for rejser til flere lande.

Allerede, da Danmark åbnede meget forsigtigt til Tyskland, Norge og Island, kunne teleselskabet 3 mærke en klar forskel. På mindre end en uge steg forbruget af kundernes mobildata i de tre lande med over 69 procent.

Med sådan et hop i forbruget i bare tre lande bliver det spændende, om danskerne ikke er gået helt mobil-amok fra den forløbne weekend. Her kunne vi pludselig rejse frit til alle EU-lande – bortset fra seks.

Når charter-flyene for alvor kommer på vingerne til Grækenland, Spanien og Italien i de kommende par uger, bliver det sjovt at se nye tal for juli. Mon ikke danskerne overfører deres ny-vundne vane fra Corona isolations-tiden om at være online bare hele tiden?

De nye tal fra 3 viser, at 6.000 danskere brugte mobildata i Tyskland, Norge og Island i dagene efter den 15. juni, hvor regeringen begyndte at lempe rejse-reglerne. Det er 2.500 flere end normalt – og kun hos 3. Tager vi alle danske teleselskaber med, vil tallet være meget højere, men sikkert vise samme tendens.

”Danskerne er så vant til at være online, at vi også tager vores digitale vaner med os på ferie. Derfor er vores netværkstal for dataforbrug i udlandet en god indikator for danskernes rejsevaner,” forklarer David Elsass. Han er direktør for 3’s privatmarked….

(Indledningsfoto til artiklen: 3)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra kværn til elcykel