Facebook advarer om gammelt indhold

Rens ører med video

De fleste er forsigtige med at bruge klassiske vatpinde til at rense ørerne. Ligegyldigt om det er ens egne øregange, der skal befries for voks – eller det er ens børns høre-organer, som man vil rengøre.

Problemet er i begge tilfælde, at man renser i blinde. Man kan ikke som ørelægen kigge ind i øregangen, mens den renses. Derfor kan man heller ikke se, hvor ørevoksen har samlet sig i små klumper.

Kinesiske Bebird har nu udviklet en smart ørerenser til hjemmebrug, som selv professionelle ørelæger vil kigge med misundelige blikke efter. Bebird er nemlig en højteknologisk vatpind uden vat, men med et lille kamera ude på spidsen.

(Foto: Bebird)

Sammen med kameraet sidder en lille ”kold” LED-lampe, der lyser øregangen op. Billederne sender Bebird trådløst via Bluetooth til skærmen på en smartphone, tablet eller laptop. Billedkvaliteten er i farver og  Full HD opløsning – ligesom på stuens tv.

Via den medfølgende app kan man sågar zoome ind og ud på mikro-kameraet i øret. Det er på 31,6 mm og viser øret indefra med tre millioner billedpunkter (pixels). Så kan selv de mindste klatter ørevoks ikke gemme sig.

I hvert fald ikke, så længe man holder sin Bebird renser på den ydre side af trommehinden. Hvis man vil se længere ind, må det være med hjælp af en professionel øre-, næse- og halslæge.

(Foto: Bebird)

Bebird er en lille under-afdeling af den kinesiske elektronik-gigant Xiaomi, der er mest kendt for sine smartphones og fitness-ure, men som bygger alt fra bittesmå elektroniske sensorer, over laptops og tv-apparater til køleskabe og elkøretøjer.

Xiaomi har tidligere med succes prøvekørt nye gadget-koncepter ved at sende dem ud til crowd funding på en af de store iværksætter platforme. Ikke fordi Xiaomi fattes penge, men fordi portalerne er en fin temperatur-måler på, hvor interesseret publikum er i et nyt koncept.

Hvis læsere af Indiegogo portalen begynder at bestille Bebird i stort tal, er det meget sandsynligt, at den smarte ørerenser også bliver sat i storproduktion.

(Foto: Bebird)

Selve Bebird pinden er fremstillet af køligt aluminium med en anti-slip overflade, der er meget nem at rengøre og desinficere. Øregangen er jo et følsomt område, hvor bakterier, virus og andet utøj helst ikke skulle befinde sig.

Når Bebird er tændt, holder pinden en kropsnær temperatur. Selve bevægelserne kontrolleres af et seks-akslet gyroskop. Sådan et sidder nemlig også i Bebird. Batteriet er på 350 mA og kan køre halvanden time på en opladning.

Bebird X17 Pro kan i øjeblikket forudbestilles via Indiegogo. Prisen er 613 Hong Kong dollars eller ca. 550 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Bebird)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook advarer om gammelt indhold