Hvad bruger du dine øretelefoner til?

Her er en køletaske med stil

Der er køletasker, og der er køletasker. De helt almindelige er bare sådan nogle firkantede nogle, som er bygget i plastik og skum. De kan holde et antal sodavand, øldåser, et par flasker vin og lidt mad til picnic’en kolde på en varm sommerdag.

Men så findes der heldigvis de mennesker, som mener, at en køletaske sagtens kan være flere ting eller måske udsende nogle personlige signaler. I sommeren sidste år skrev jeg bl.a. om køletasker, der samtidig var trådløse højttalere. Så fik man både kølige drinks og hot musik på stranden,

I år indleder jeg min turné gennem anderledes køletasker med en, som alle Folkevogns-ejere vil elske. Især dem, der kan huske VW boblen og de tidlige VW varevogne, som utallige butikker og håndværkere brugte for i det forrige årtusinde. ”Rugbrød” var deres danske kælenavn.

Hvis man så også er fan af gamle ”Far til fire” film, hvor lille Per drøner rundt med en elefant på hjul, vil de blive vilde med denne nye køletaske fra Board Masters. Amazon sælger denne Official Volkswagen T1 Bus QT Cooler i store styktal trods dens heftige prisskilt.

VW køletasken kan rumme 30 liter øl, vand, vin eller madvarer. (Foto: Board Masters)

Køletasken er en officiel VW-godkendt merchandise. Den er en tro kopi af Folkevogns ikoniske T1 model – et rugbrød med vinduer – som utallige unge i 1960’erne og 70’erne har brugt som camping- og fritidsbil. Med lidt god vilje og talent til at stuve ting kunne T1’eren fungere glimrende som camper, man både kunne bo og sove i.

VW køleboksen har plads til 30 liter i sit fuldt isolerede indre, der er bygget op omkring et stel i rustfrit stål. Boksen kommer med en tyveri-sikker lås, teleskop-håndtag, praktisk ventil til at tømme indholdet for væske samt fire hjul i gummi, hvoraf de to forreste kan dreje.

Meget imod VW’s første formål – en billig bil til folket – er køleboksen dyr som en Audi limousine. Den koster 310 US dollars eller ca. 2.150  kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Amazon)

 

(Foto: Board Masters)

(Foto: Board Masters)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad bruger du dine øretelefoner til?