Lille MacBook Pro får store kræfter

Det helt rigtige til AirPod fans

De små trådløse AirPods øretelefoner fra Apple er blevet en mega-succes, selvom deres design måske ikke er verdens mest elegante. De ligner mini-udgaver af en føntørrer.

Salg tæller imidlertid mere end smukt udseende. Derfor køber millionvis af iPhone brugere AirPods til at stikke i deres ører, og bunkevis af fabrikanter kopierer Apples bestseller. Ikke kun i Kina, men såmænd også i USA. Her er højttaler-giganten JBL’s seneste øretelefoner en ren AirPods imitation – bare i lidt andre farver.

Når man nu er musik-elsker og AirPod fan, bør husets øvrige gadgets vel også ligne forbilledet. Se bare disse nye kæmpe-udgaver af AirPods, som gemmer på en Bluetooth højttaler.

Her kan man tydeligt se størrelses-forskellen på de kinesiske højttalere og Apples originale AirPods øretelefoner. (Foto: Aliexpress)

Højttalerne er omkring 100 gange større end Apples originale øretelefoner, men skal kunne spille lige så godt – og meget højere. Hele stuen kan lytte med på ens musik eller samtaler. AirPods er så ikke længere spor personlige.

Jeg har fundet AirPods i ”oversize” flere steder i de store kinesiske online supermared. Derfor er der nok flere fabrikanter, som laver dem. I Kinas svar på Amazon – Aliexpress – kan man købe dem for omregnet 150 kroner.

Tilsyneladende rummer AirPods højttaleren en enkelt enhed fremstillet med en membran af neodymium. Den har indbygget FM-radio og kan have musikken lagret på SD-kort eller USB-stick, hvis man ikke streamer den direkte fra en mobiltelefon.

Det er ikke en hårtørrer i Apple design, men en trådløs Bluetooth højttaler. (Foto: Aliexpress)

Sammenlignet med de originale AirPods er spilletiden på en opladning dog begrænset. Fem timer er det maksimale, så man skal nok kun bruge dem i nærheden af en stikkontakt.

På min rundtur i Alibabas kæmpe-mæssige online supermarked fandt jeg adskillige direkte kopier af Apples AirPods øretelefoner, men mærkelig nok ikke en hårtørrer i samme design. Den ville da ellers være oplagt….

(Indledningsfoto: Aliexpress)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille MacBook Pro får store kræfter