Google vil udfordre iPhone SE

Steg bøffer a la Star Wars

Nogle af de mange email henvendclser, jeg modtager dagligt her på Leifshows, bærer tydeligt præg af, at folk har god tid derhjemme i deres Corona periode til at opfinde ting.

Denne grill, som jeg vil præsentere på denne solrige søndag, ser meget hjemmelavet ud. Det er den bare ikke. Den nye Star Wars AT-AT BBQ Grill and Firepit bliver imidlertid serie-produceret i små antal. Det meste er håndlavet.

Inspirationen for Alex Dyson fra Burned by Design i den engelske by York er ikke til at tage fejl af. Dyson ser mange science fiction film fra George Lucas hånd. Grillen er blot en af mange bålsteder. Indendørs bio-ethanol ovne og udendørs brændeovne, der f.eks. er udformet som R2D2 robotten eller rumskibet Enterprise.

Ingen skal være i tvivl om, hvor inspirationen stammer fra. (Foto: Burned by Design)

Alle produkter fra Burned by Design ser slidte og brugte ud, selvom de er splinternye. Helt bevidst. Ifølge Dyson er der mere charme over at få en nystegt bøf, pølse eller burger fra en grill, der ser ud til at have prøvet det før – end fra en helt grill, der stadig er blank fra emballagen.

Star Wars AT-AT BBQ Grill and Firepit er så ny på Burned by Designs repertoire, at firmaet endnu ikke har sat en pris på den. Men mon ikke, man bare lige skal holde løbende øjne med de science fiction elskende håndværkeres hjemmeside her eller Instagram profil her….

(Indledningsfoto til artiklen: Burned by Design)

(Foto: Burned by Design)

(Foto: Burned by Design)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google vil udfordre iPhone SE