Vi køber færre nye pc’er under krisen

SuperHub er super-praktisk

Selvom flere og flere går over til trådløs opladning af deres smartphones, trådløse øretelefoner og smartwatch, er der fortsat meget brug for den traditionelle strømforsyning med ledning.

Specielt i de aktuelle Corona tider er der ekstra brug for opladning, fordi hele familien er hjemme på samme tid, og alle har deres egne gadges, som skal have tilført ny energi.

Den nye SuperHub fra californiske Zendure er ikke super af størrelse. Tværtimod er den så lille, at man let kan bære den rundt i en lomme. Men Super er den i det praktiske. Den gør det nemlig muligt at bruge en lille sort æske til at oplade adskillige ting fra kun én stikkontakt.

(Foto: Zendure)

SuperHub er en kombination af oplader-brik, der samtidig med strømmen kan overføre data via sine andre stik. Med andre ord er Zendure nyheden både en en smart lille USB-hub og et energiværk.

Via dens to USB-C porte, ene USB-A stik og HDMI konnektor med 4K kan man forbinde ganske mange ting på én gang – og stadig med kun én strømledning til stikkontakten. Det kan være mobile, ure, øretelefoner, men også større ting som laptops, tablets, kameraer, eksterne skærme eller bærbare printere.

SuperHub kan sågar arbejde med Samsungs DeX system, hvor mobiltelefonen fungerer som den centrale computer med større skærm, mus og tastatur koblet på.

Zendure SuperHub fylder ikke mere end to bæreæsker til AirPods øretelefoner. (Foto: Zendure)

Hemmeligheden i SuperHubs beskedne størrelse er, at fabrikanten anvender det relativt nyt GaN gallium nitrit) i sin elektronik. GaN er mere effektiv end andre halvleder materialer. De producerer mindre varme og kan tåle stærkere strøm. Zendure nyheden kan således  levere 30 eller 48 watt helt uden problemer.

Lige nu er SuperHub nok mest aktuel til Corona-belastede hjem, men når verden forhåbentlig snart åbner igen efter virus-angrebet, vil den elegante Zendure gadget også være oplagt til cafeer, barer, restauranter og arbejdspladser, hvor mange sidder tæt om samme bord.

Zendure henter i øjeblikket finansiering via crowd funding på iværksætter portalen Kickstarter. Det går så godt, at det ønskede beløb for længst er passeret. Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar af SuperHub for 59 US dollars eller ca. 400 kroner. Levering vil ske i juni….

(Indledningsfoto til artiklen: Zendure)

(Foto: Zendure)

(Foto: Zendure

(Foto: Zendure)

(Foto: Zendure)

(Foto: Zendure)

(Foto: Zendure)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber færre nye pc’er under krisen