Nu er der tre Corona landkort

ZTE laver mobil til vloggere

Hvis man færdes i bloggerland, på Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, Snapchat og TikTok, vil man vide, at et stadig større antal mennesker laver små tv-udsendelser med sig selv. Vloggers kaldes de – som en sammentrækning af video og bloggers.

Mange af dem har indrettet små tv-studier derhjemme – med fotolamper, stativer og dyre smartphones eller foto-apparater, der kan optage video i god kvalitet. Dertil kommer naturligvis en professionel mikrofon, for der skal også indtales podcasts.

Den kinesiske mobil-kæmpe ZTE har nu øjnet en attraktiv målgruppe hos vloggerne. De får nu markedets første rigtige ”Video Smartphone”. Den nye ZTE Axon 11 5G kan nemlig optage levende billeder i 4K kvalitet og med 60 skærme i sekundet (fps). Sidstnævnte er minimum-kravet for udsendelser til professionelt tv.

(Foto: ZTE)

ZTE har indbygget hele fire kameraer på ryggen af Axon 11 – og de er alle styret af kunstig intelligens. Hovedskyderen er på 64 megapixel og assisteres af en 8 MP super vidvinkel, et 2 MP makro objektiv og en særlig dybdesensor, der er god til at tage de populære Bokeh billeder. Både hovedkamera og vidvinkel er udstyret med video stabilisator for at sikre rolige og rystfri optagelser.

Derudover har ZTE indbygget en tilsyneladende ganske kapabel software-pakke, som kan bruges til at redigere, editere og lægge forskellige filtre på sine videoer – direkte på mobilen. Da Axon 11 også har 5G, kan ens små tv-mesterværker (forhåbentligt) uploades på lyntid.

Nu lyder det lidt, som om jeg beskriver en telefon til 10.000 kroner eller mere. Det betaler seriøse vloggere nemlig gerne for deres gear. Men nej slet ikke. På det kinesiske marked, hvor ZTE’s video smartphone udsendes fra i dag, er prisen kun 2.608 yuang. Det svarer til 2.700 danske kroner.

(Foto: ZTE)

Til den pris kan man ikke forvente de allerstærkeste præstationer på markedet, hvorimod video specifikationerne alene er imponerende for prisklassen. Også at man får en 5G telefon til måske 3.500 kroner på det danske marked, hvis den senere skulle dukke op på vores breddegrader.

Axon 11 5G kører med Qualcomms helt nye Snapdragon 765G processor og fås i tre modeller – 6 GBAM / 128 GB lager, 8/128 og 8/256.

Glemte jeg i skyndingen at nævne skærmen på den nye ZTE video-mobil. Det er på 6,47 tommer i AMOLED kvalitet og Full HD+ grafik og med  2.340 gange 1.080 punkter. Øverst i skærmen sidder en 20 megapixel selfie skyder, mens fingeraftryks-skanneren sidder integreret lidt længere nede på displayet….

(Indledningsfoto til artiklen: ZTE)

(Foto: ZTE)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der tre Corona landkort