ZTE laver mobil til vloggere

Vores dataforbrug er steget 40 procent

Mens vi dagligt følger myndighedernes og statsministerens anbefaling om at opholde os hjemme uden at se fremmede mennesker, stiger danskernes forbrug af data, opkald og sms beskeder voldsomt.

Nye tal fra Danmarks næststørste teleselskab Telenor viser, at vi i den forløbne uge (uge 12) brugte 40 procent flere data end i samme periode for et år siden. Antallet af sendte sms og mms steg med 15 procent.

Mest markant er dog nok, at vi pludselig er begyndt at tale i telefon igen. I den grad faktisk. Ifølge Telenor røg antallet af tale-minutter i vejret med hele 60 procent. Med andre ord bruger vi stadig det talte ord som livlinen i en nødsituation. Her er sms og emails ikke gode nok.

Danskernes dataforbrug er steget med 40 procent i den seneste uge. (Foto: Telenor)

I tiden omkring statsminister Mette Frederiksens pressemøder samt efter Dronning Margrethes tale til danskerne voksede mobiltelefonien også kraftigt.

Allertydeligst kunne Telenor mærke forskellen, da regeringen meldte ud, at den ville lukke de danske grænser. Da steg antallet af mobii-telefon opkald til de tre-dobbelte. Det svarer til niveauet nytårs-aften kl. 24.

Telenor, som deler mobilnet med Telia, understreger, at der ikke er problemer med belastninger trods det høje aktivitets-niveau. Telenors netværk er bygget til at klare meget større pres….

(Indledningsfoto til artiklen: Meghan Schiereck / Unsplash)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZTE laver mobil til vloggere