Det digitale ur fylder 50 år

Telenor giver mobil-støtte i udlandet

Efter TDC med YouSee, Telmore og Fullrate før weekenden – og teleselskabet 3 her til morgen – følger nu Telenor (inklusive CBB) efter med et gratis mobil-tilbud til de danskere, som mere eller mindre frivilligt stadig befinder sig i udlandet.

Ideen er selvfølgelig, at danskere i udlandet og deres pårørende, venner eller kolleger i hjemlandet kan få fat på hinanden her midt i Corona krisen.,

Der er lidt forskel på, hvor omfattende disse gratis tilbud er hos de enkelte teleselskaber. Hos Telenor gælder det således med tilbagevirkende kraft fra den 12. marts og helt frem til slutningen af april.

Datoen den 12. marts er valgt som start, fordi den var den dag, statsminister Mette Frederiksens første pressemøde om Covid-19 – og danskerne for alvor blev præsenteret for virus situationens alvor.

”Vi følger situationen nøje og har været i dialog med mange af vores berørte kunder i udlandet i de senere dage. Dem giver vi nu en ekstra håndsrækning ved at indføre gratis opkald og sms,”siger Tor-Arne Fosser. Han er markedsdirektør for privatkunder i Telenor Danmark.

Langt de fleste Telenor-kunder har i dag fri data og tale i hele EU. Det nye tiltag vil derfor have størst betydning for de kunder, der finder sig uden for EU eller uden for deres abonnementsaftale.

Inkluderet i Telenor tilbuddet er opkald fra udlandet til Danmark, sms fra udlandet til Danmark samt lokale opkald i det land, abonnenten opholder sig….

(Indledningsfoto til artiklen: Bruce Mars / Unsplash)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det digitale ur fylder 50 år