YouTube bliver sløvere i Europa (opd)

Netflix party fin app i Corona tider

Netflix og de danske tv-stationer  med film og serier er blandt de store vindere i Corona krisen: Når folk skal blive hjemme og helst ikke se andre end deres nærmeste pårørende, er der ikke meget andet at få tiden til at gå med end at se fjernsyn.

Netflix kører selvfølgelig en online kampagne, hvor man lokker med, at et abonnement kan oprettes på få timer. Man kan se tv-serierne og filmene allerede samme dag, man melder sig til. Derudover får Netflix også ekstra hjælp fra Google.

Det sker i skikkelse af en ny extension til Chromes populære Chrome browser. Det gratis ekstra modul hedder Netflix Party og gør det muligtr, at venner kan se de film sammen og chatte samtidig, selvom de befinder sig fysisk langt fra hinanden.

Hvad det kan bruges til? Well – i disse tider, hvor vi skal praktisere Social Distance og ikke se hinanden rent fysisk, kan Netflix Party få det til at virke, som om personerne sad i samme stue eller biografsal.

Kravet er blot, at alle medvirkende har et Netflix abonnement og bruger en Chrome browser på deres smart-tv, laptop, mobiltelefon eller tablet.

Den skægge nye app virker desværre ikke med Netflix, hvis man bruger Firefox, Microsoft Edge, Safari eller helt fjerde browsere på sine gadges.

Netflix Party fungerer som en gruppe-chat app. Den sørger for, at deltagerne ser præcist det samme på deres skærm og på samme tidspunkt. Kommer en af vennerne nogle minutter senere ind i filmen, vil app’en automatisk synkronisere hans eller hendes tv-billede, så det er det samme hos alle.

Chatten og snakken om film eller tv-show kan selvfølgelig fortsætte efter udsendelsens slut. Det kan jo sagtens være, at man gerne vil diskutere, hvad der skete i Netflix programmet eller gætte på, hvad der mon sker i næste afsnit af tv-serien.

Netflix Party er gratis for Chrome brugere og kan downloades via dette link….

(Indledningsfoto: Ubergizmo)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YouTube bliver sløvere i Europa (opd)