Håndtasker er super investering

Airbnb betaler boligdrømme

Verdens største dele-bolig-portal hjælper ikke kun millioner af mennesker verden over med at finde et sted at bo spændende eller billigt i deres ferie.

Airbnb poster nu også penge i at gøre nogle af verdens vildeste bolig-ideer til virkelighed. Boliger, som alle bagefter kan leje via portalen og måske få realiseret deres livs store drøm.

Airbnb har nemlig etableret en særlig boligfond med 6,6 millioner kroner i kapital – én mio. amerikanske dollars. De skal bruges til at præmiere de bedste projekter. Bolig-portalen regner med at donere 100.000 dollars hver til 10 drømmere.

Denne ufo-lignende bolig kan man leje hos Airbnb i England. (Foto: Airbnb)

Airbnb har samtidig allieret sig med den amerikanske skuespiller og mode-ikon Billy Porter. Han skal hjælpe med at finde frem til de mest spektakulære private bolig-projekter.

De vil så bagefter blive realiseret i samarbejde med det hollandske arkitekt-firma MVRDV, som bl.a. er kendt for at designe det særprægede musik-museum Ragnarock i Roskilde.

“Det eneste, der er bedre end at skubbe grænserne for stil, er at hjælpe andre med at gøre det samme. Jeg glæder mig til at se de forslag og koncepter, der bliver indsendt til vores fond,” siger Billy Porter.

I New Zealand har Airbnb denne bolig i en støvle i sit repertoire. (Foto: Airbnb)

Boligfonden har åben for bidrag fra i dag og til og med den 15. april 2020. Projekterne vil blive bedømt ud fra kriterier baseret på kreativitet, gennemførlighed, bæredygtighed og hvordan de kan komme fællesskabet til gode.

Forslag til en ny og helt anderledes bolig skal indsendes via Airbnb’s hjemmeside her. Flere detaljer om krav og kriterier findes via dette link….

(Indledningsfoto til artiklen:  Elephant House i New Jersey / Airbnb)

Den amerikanske musical-stjerne og mode-influencer Billy Porter sidder i dommer-komiteen for den vilde bolig. (Foto: Airbnb)

Hos Airbnb kan man også leje en bolig, der er udformet som en kæmpeslanges indre. (Foto: Airbnb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndtasker er super investering