Tech er stadig mest for drenge

Billig Sony satser på det sjove (opd)

Den store Mobile World Congress skulle være holdt i Barcelona i de kommende dage og samle over 100.000 mennesker, der ville se smartphone industriens 2020 nyheder. Messen blev imidlertid aflyst på grund af Covid-19 virussen.

Det betyder, at flere af mobil-verdenens store ikke kunne få lov til at præsentere deres nye modeller. Det gælder også for Sony, som bl.a. skulle have haft verdens-premiere på sin nye toptelefon Xperia 5 Plus med den stærke Snapdragon 865 processor ombord. Desuden var det ventet, at Sony ville løfte sløret for en Xperia 1.1 mobil med hele fem kameraer på ryggen.

Helt så ambitiøs er Sonys første mobile forårsnyhed dog slet ikke. Den nye Xperia L4 er en begynder-telefon med fokus på underholdning. Prisen ligger på meget overkommelige 1.499 kroner.

L4 er den første telefon i Sonys lavpris-serie, som har tre kameraer på ryggen. (Foto: Sony)

Det mest karakteristiske ved L4 er den lange skærm i 21:9 format og de tre kameraer på ryggen:

Displayet er på 6,2 tommer og beskedne HD i kvalitet (720 punkter), mens kameraerne fordeler sig på et 13 megapixel hoved-objektiv, en 5 MP ultra vidvinkel og en 2 MP dybde-sensor til de populære Bokeh effekter. Selfie-skyderen på fronten byder på en 10 megapixel billedsensor.

Den aflange skærm giver mulighed for at se film i det rigtige bredformat. Husk på, at Sony også ejer et par store film-producenter i Hollywood. Desuden kan skærmen på fin vis udnytte Sonys multi-vindue funktion, så man kan se to apps køre samtidig på displayet.

For at holde prisen nede bruger Sony en MediaTek Helio P22 processor, hvis ydelse kan sammenlignes med Qualcomms Snapdragon 615. Telefonen har 3 GB RAM og 64 GB lager. Som noget lidt usædvanligt har Sony bibeholdt det klassiske 3,5 mm hovedtelefon-stik i denne model.

Sony Xperia L4 kommer i et plastik-cover til foråret i farverne sort eller blå. Telefonen har et batteri på 3.580 mAh, der skulle kunne holde mobilen kørende en hel dag uden opladning undervejs. Opladning sker i øvrigt ret hurtigt….

(Indledningsfoto til artiklen: Sony)

Sony Xperia L4 har et meget aflangt display i 21:9 format. Lægger man telefonen ned, vil den vise film som i biograferne. (Foto: Sony)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tech er stadig mest for drenge