Billig iPhone til marts?

Start 007-drømmene tidligt

Egentlig er det lidt mærkeligt, at 007 aldrig har skjult, at han har spion. Tværtimod bliver vi mindet om det hele tiden i de snart 25 James Bond, der er lavet. Meget tydeligt endda. Superhelten skulle da ellers være en hemmelig agent.

Never mind. Hvis Sean Connery, Roger Moore eller Daniel Craig nogensinde havde haft børn i deres 007-film, ville de nok købe denne seng til afkommet. Den ville jo minde afkommet om, hvem deres farmand var. Også når han var på en af sine farefulde færder ud i verden.

Det britiske møbel-firma Dragons of Walton Street har kreeret denne herlige VC150 børne-seng, der tydeligvis er inspireret af den måske mest berømte 007-bil.

(Foto: Dragons of Walton Street)

Denne lille udgave af Aston Martins DB5 har dog hverken maskin-kanoner i kofangerne eller katapult-sæde til med-passageren. Sidstnævnte ville mange forældre sikkert gerne have haft som feature, når de ikke kan få sønnen eller datteren ud af sengen om morgenen.

VC150 sengen er lavet i fiberglas. Det skal være mere holdbart og lettere at holde rent end lakerede træplader. Bilen – undskyld sengen – har detaljer i krom, farvede rude i kunststof, hovedgærde i ægte træ, hjul med gummi-dæk og forlygter, der virker.

Detalje-kærligheden går så langt, at 007-møblet leveres med nøgle og en personlig nummerplade. Sidstnævnte kan jeg forstå, men nøglen. Måske det er, fordi barnet skal kunne noget hemmeligt i sin seng.

(Foto: Dragons of Walton Street)

En super-komfortabel madras er standard, mens man skal betale ekstra for Bond-inspireret sengetøj og en lille digital forstærker med højttaler, som sender lyd-effekter ind over dyner og puder.

James Bond er normalt en dyr herre. Det er sengen desværre også. Dragons of Walton Street med base i London tager mindst 19.995 pund for nyheden. Det svarer til ca. 180.000 kroner. Men ok – en ægte Aston Martin i fuld størrelse koster også en formue.

Dragons of Walton Street har I øvrigt bygget børne-møbler lige siden 1979. Alle er hånd-samlet af dygtige snedkere og senere lakeret efter alle kunstens regler af højt-uddannede malere. Firmaets hovedsæde ligger på Walton Street i bydelen Chelsea….

(Indledningsfoto til artiklen: Dragons of Walton Street)

(Foto: Dragons of Walton Street)

(Foto: Dragons of Walton Street)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig iPhone til marts?