Ny rival til App Store og Google Play

Sæt ekstra pep i IKEA Frekvens

Trofaste læsere af Leifshows kender udmærket samarbejdet med de to svenske IKEA og Teenage Engineering.

Møbelgiganten og den lille specialist i lyd-udstyr har sammen skabt Frekvens, der nok er det mest farverige og fleksible musik- og lys-system, man kan sætte op i sit hjem eller på sit kontor.

Farverigt, fordi Teenage Engineering har valgt pang kulører til sine moduler, der omfatter flere slags trådløse højttalere, spotlys, disco lamper, borde, stole, drikkekrus – ja selv matchende regnjakker og bæreposee.

Jeg har tidligere beskrevet de første Frekvens produkter i detaljer, så det behøver jeg ikke at gentage. Måske lige minde om, at de skægge nyheder kom til salg i IKEA’s danske varehuse fra i fredags.

I dag vil jeg hellere skrive om Frekvens Hacks. Det er en genial idé, som giver Frekvens tingene endnu flere kreative muligheder.

(Foto: Teenage Engineering)

Frekvens Hacks kræver ganske vist, at man skal have adgang til en 3-D printer – og sådan en har de færreste nok ikke stående i deres bolig. Men måske står der en på arbejdspladsen, i skolen eller på teenagernes ”fritter”.

Teenage Engineering tilbyder nemlig, at man ganske gratis kan downloade 3D-tegninger til alt muligt ekstra-udstyr til Frekvens. Så kan man f.eks. montere smarte håndtag på sine højttalere, giver lamperne hønsefødder eller krusene en kopholder med hjul osv.

Alle Frekvens enhederne er modulære – nærmest som store LEGO klodser. Man kan derfor kombinere lys, lyd og møbler helt efter ens eget hoved. En slags ”mix and match” så at sige. Den fleksibilitet kan man så øge til det uendelige ved at printe ekstra-udstyr til det.

Frekvens Hacks kan findes via følgende link, mens de forskellige Frekvens produkter ligger her på IKEA’s hjemmeside….

(Indledningsfoto: Teenage Engineering)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny rival til App Store og Google Play