Hvor mange arbejder hjemmefra?

LG går ind for Apple på tv

LG er et stort tv-mærke på det danske marked. Ikke kun, fordi der sidder LG displays i B&O’s luksus-tv. LG sælger også selv rigtigt mange store fladskærms-fjernsyn til danskerne.

De kan nu glæde sig til, at LG udstyrer sine tv-apparater med Apples TV app og Apple TV+, så man kan streame populære tv-programmer ”Little America”, ”Servant”, ”See” eller ”The Morning Show” fra Apples nye online video-kanal. Det forudsætter dog, at man har tegnet abonnement på Apple TV+.

LG præsenterede nyheden i forbindelse med CES Show udstillingen i Las Vegas i januar. Nu er Danmark så blandt de 80 lande, der får glæde af den. Tilmed gælder opgraderingen ikke kun de helt nye 2020 tv, men også LG modeller fra 2019 er med.

Senere i år skal Apple TV+ også komme til LG tv fra 2018. Det vil så ske via en opgradering af tv’enes firmware, der foregår trådløst via luften. Brugerne skal ikke selv bøvle manuelt med opdateringerne.

(Foto: LG)

LG’s øgede støtte til Apple betyder Apple AirPlay 2 ombord på tv’ene. Så kan man dele eller spejle indhold fra ens iPhone, iPad eller Mac direkte på tv-skærmen. Tilsvarende kan man afspille musik fra Apple Music via sit LG tv.

Endelig fungerer LG’s tv nu med Apple HomeKit. Det betyder, at iPhone og iPad brugere kan styre deres tv fra en app eller bruge deres stemme via Apple Siri til at få fjernsynet til at skifte kanal, dreje og og ned for lyden eller tænde og slukke.

Apple TV giver adgang til både Apples nye egen tv-kanal og video-biblioteket på iTunes. Alt i alt kan man købe eller leje over 100.000 film, tv-serier og tv-shows….

(Indledningsfoto til artiklen: LG)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange arbejder hjemmefra?