Podcasts er i høj kurs

Wristbuds er en rigtig god idé

Tænke sig, hvis man kunne kombinere flere Apple gadges, så man f.eks. ikke har brug for at holde styr på både Apple Watch og AirPods – og kan sørge for, at de begge er i topform på samme tid med fyldte batterier.

Indtil videre er Apple ikke selv kommet på den idé, selvom den da er oplagt. Måske Apple – og Samsung og Huawei med dem – skulle tage et kig på det lille kinesiske firma Wristbuds.

Det har nemlig designet et Apple Watch lignende ur, der kan klappes op. Indeni lægges så et sæt trådløse øretelefoner, når de ikke er i brug. På den måde bliver de små ørepropper ikke væk så let, og man har hele sin musik med på håndleddet.

Når uret er klappet i, ligner WristBuds et Apple Watch. (Foto: Wristbuds)

Mens øretelefonerne befinder sig  i uret, bliver de automatisk ladet op. De ligger trygt og godt, og de falder ikke ud, selvom deres ejer dyrket work-out, fitness eller løber i terrænet med smartwatch’en på. Vandtæt til meget andet end lidt regnvejr er Wristbud konstellationen dog ikke.

Fabrikanten hævder, at Wristbud kan køre i fire dage på en batteri-opladning. Hvis det er korrekt, hører uret nok ikke til markedets mest avancerede. Havde den GPS ombord, ville spilletiden blive afkortet drastisk.

De vigtigste ting kan nyheden dog. Det er f.eks. at vise klokken, måle hjerterytme, temperatur og aktivitet. Wristbuds kan også fungere som håndfri telefon og modtage notifikationer om opkald, emails, sms og aftaler. Desuden kan nyheden afspille musik med op til 1.000 numre lagret på selve uret. Endelig er Wristbuds kompatibelt med både iPhones og Android.

Designet på de trådløse øretelefoner minder meget om Apple AirPods. (Foto: Wrisbuds)

Jeg skal ikke kunne sige noget om lydkvaliteten, men Wristbuds opfindere siger naturligvis, at den er ”superior”. Det skal bl.a. opnås via grafen-belagte drivere (højttaler-enhederne) og en form for støjreduktions-system.

Wristbuds søger i øjeblikket finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter-portalen Kickstarter. Her kan interesserede forudbestille et sæt til en særpris af  299 US dollars eller ca. 2.000 kroner. Levering vil efter planen ske i april….

(Indledningsfoto til artiklen: Wristbuds)

Wristbuds uret indeholder de fleste fitness- og sundheds-relaterede funktioner, som man forventer af et moderne smart-ur i dag. (Foto: Wristbud)

Wristbuds wer kompatibel med både iPhones og Android telefoner. (Foto: Wristbuds)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcasts er i høj kurs