Fingeraftryk kan nu dateres

Motorola på vej med ny top-mobil (opd)

Sådan rent seriøst har Motorola ikke vist et nyt flagskib i mere end to år. Ser man bort fra folde-telefonen Razr, har alle Motorolas nyheder været mellem-klasse modeller i lang tid.

Det er der bestemt ikke noget galt i. Mellemklassen er dér, hvor man sælger flest telefoner. Men desværre ikke dér, hvor man vinder prestige og den store omtale. Ligesom hos biler får sports- og luksus-modellerne de stærke overskrifter –  de normale udgaver måske en jævn anmeldelse i avisen.

Det skal der ændres effektivt på nu. Motorola har nemlig meddelt, at man vil præsentere en ny super-mobil i forbindelse med Mobile World Congress 2020 (MWC) udstillingen. Den foregår i Barcelona fra den 24. februar.

Det kan vise sig at være et smart træk fra Motorolas side. Hverken Samsung eller Huawei præsenterer deres store nyheder på MWC i år. I stedet holder de separate verdens-premierer i henholdsvis New York og Paris. Med andre ord kan Motorolas nye topmobil få meget mere spotlys i Barcelona.

Den nye Motorola Edge Plus får topklasse specifikationer og en pen med i købet. (Foto: Weibo)

Motorolas seneste udspil i topklassen var Z2 Force telefonen fra august 2017. Den nåede aldrig at markere sig i Danmark – og slet ikke sammenlignet med de senere Motorola One modeller til lavere priser.

Den meget omtalte Motorola Razr er en toptelefon – i hvert fald prismæssigt med knap 12.000 kroner – men dens tekniske specifikationer er skuffende. Razr skal købes på grund af det elegante og dyre folde-design.

Den nye Edge Plus telefon, som Motorola vil præsentere i Barcelona, får et mere konventionelt udseende. Til gengæld vil den indeholde det seneste og stærkeste i elektronik lige nu. Det gælder bl.a. en Snapdragon 865 processor, 12 GB RAM, en medfølgende pen og fire kameraer på ryggen. Et af dem skal have en billedsensor på mere end 48 megapixel….

(Indledningsfoto til artiklen: Weibo)

Motorolas nye folde-telefon Razr er selvfølgelig også en topmobil – i hvert fald prismæssigt. Efter flere forsinkelser ser Razr nu ud til at komme til Europa og Danmark i anden halvdel af februar. (Foto: Motorola)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fingeraftryk kan nu dateres