Her kan du føle VR med hele kroppen

Slut med Fullrate

Igennem en årrække købte Danmarks største teleselskab – TDC – lystigt op, lige så snart en ny og fræk konkurrent begyndte at få succes med en anden strategi end giganten selv.

En af dem var Fullrate, som TDC overtog i 2009. Inden da havde Fullrate, der var stiftet af fem tidligere ansatte i Klaus Riskær Pedersens CyberCity, sig op på at sælge billige internet-linier.

Under TDC har Fullrate udviklet sig til at være en full-service leverandør, der tilbyder sine kunder både mobiltelefoni, tv og bredbånd. Selskabet lapper derfor så meget over med YouSee, at det var oplagt for TDC at lægge de to sammen.

 

Det sker i løbet af de kommende uger og måneder, hvor Fullrates omkring 200.000 abonnenter bliver overført til YouSee. Som plaster på såret lover TDC, at Fullrate brugerne vil få et abonnementer, der som minimum skal svare til deres nuværende. De fleste vil endda opleve forbedringer.

Det ser ikke ud til, at TDC har planer om at lukke flere af sine opkøb lige med det samme. Ved siden af hovedmærket YouSee skal Telmore servicere lavpris-publikummet på mobiltelefon og Hiper det samme på bredbånd….

(Indledningsfoto til artiklen: TDC Group)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan du føle VR med hele kroppen