Hvem hører I oftest i øretelefonerne?

Her er Samsungs nye folde-mobil

Samsung-fans kan glæde sig til den 11. februar. Da vil den koreanske elektronik-gigant lancere tre nye Galaxy 20 telefoner i konventionelt design, men også sin anden generation af folde-smartphones.

Efterfølgeren til den lidet succesrige Galaxy Fold skal formentlig hedde Galazxy Z Flip. Med en skærm på 7,2 tommer er den en smule mindre end sin forgænger, men først og fremmest meget billigere.

Sydkoreanske business medier taler om en million won, hvilket svarer til 6.300 kroner. Det vil i givet fald være under det halve af, hvad Samsung sælger Galaxy Fold for på det danske marked lige nu.

(Foto: Weibo)

Samsung vil lægge prisen så aggressivt lavt for at holde sine rivaler på afstand. Huawei ventes at lancere to nye Mate X foldemobiler til marts – til priser omkring 10.000 kroner. Motorola er forsinket med sin konkurrent – Razr – og den bliver også alt andet end billig.

Holder strategien og prisen stik, kan Samsung sætte sig solidt på markedet for klapbare smartphones. Her har Samsung allerede solgt omkring 500.000 Galaxy Fold. Langt de fleste på hjemmebane i Sydkorea.

Branche-analytikere venter, at der i år vil blive solgt seks millioner folde-mobiler på verdensbasis. Ikke mange set i forhold til over en halv milliard konventionelt designede smartphones. Men Samsung vil altså sætte sig på fem af de seks millioner, der kan foldes på midten.

(Foto: LetsGoDigital)

Galaxy Z-Flip skal udelukkende produceres som 4G model, hvilket gør den interessant på det danske marked. 5G netværk ser vi først som landsdækkende fra tidligst 2021.

For at holde prisen nede vil Samsung udstyre telefonen med sidste års top-processor Snapdragon 855 – ikke den nye og dyrere 865’er chip. Z-Flip skal desuden få to kameraer på ryggen og et ret lille batteri på 3.300 mAh….

(Indledningsfoto til artiklen: LetsGoDigital)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem hører I oftest i øretelefonerne?