De rigeste mennesker i verden

Samsung styrker sin ”midtbane”

Opmærksomme Galaxy-fans har sikkert for længst opdaget, at Samsung i øjeblikket sælger sin mellemklasse-telefon A50 til meget lave priser – bl.a. støttet af reklame-kampagner på tv.

Det har sine gode grunde. A50’erens afløser lander nemlig i Danmark om 14 dage, og Galaxy A51 kommer ikke alene. Den ledsages af sin storebror A71, der som første mobil introducerer et 64 megapixel kamera til klassen for mere økonomisk ovcrkommelige smartphones.

A-klassen er Samsungs håndgribelige bevis på, at verdens største mobiltelefon fabrikant vil satse stærkere på billige modeller i fremtiden. Dem kan man sælge mange flere af end de dyre topmobiler, som primært er gode at polere sit image i og til at få omtale i pressen.

Galaxy A51 skal koste under 3.000 kroner inklusive en AMOLED skærm på 6,5 tommer og fire kameraer på ryggen. (Foto: Samsung)

Både Galaxy A51 og A71 kommer med fire kameraer på ryggen. Begge har desuden Super AMOLED skærme med buede kanter og Full HD+ opløsning. Forskellen er primært størrelsen. Displayet op A51 er på 6,5 tommer og på A71 hele 6,7 tommer.

Forskelle finder man også i kameraerne. A71 kommer som nævnt med Samsungs nye 64 megapixel billedsensor, mens A51 må ”nøjes” med 48 MP. For et år siden var det creme de la creme, men udviklingen går stærkt i mobile kameraer for tiden.

De øvrige tre kameraer er en super-vidvinkel på 123 grader, en makro til nær-optagelser og end dybde-sensor, der bl.a. bruges til at tage de populære Bokeh optagelser med skarp forgrund og faded baggrund.

Samsung Galaxy A71 kommer med en stor Super AMOLED skærm på 6,7 tommer. Selfe kameraet gemmer sig bag et boret hul i toppen af displayet. (Foto: Samsung)

 

Samsung har samtidig benyttet lejligheden til at øge batteri-kapaciteten på sine nye mellemklasse telefoner. Galaxy A51 råder over et 4.000 mAh batteri med 15 watt hurtig opladning, mens A71 har 4.500 mAh og 25 watt.

Begge telefoner kommer i danske butikker fra den 31. januar. Galaxy A51 skal koste 2.999 kroner i farverne sort, blå og hvid. A71 skal man betale 3.699 kroner for. Den kan vælges i samme tre kulører….

(Indledningsfoto til artiklen: Samsung)

Galaxy A71 kommer til Danmark i farverne sort, hvid og lyseblå. Den lyserøde variant får vi ikke her i landet. (Foto: Samsung)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De rigeste mennesker i verden